Care este numărul real de migranți care a ajuns în România? INTERPELARE ADRESATA: Ministrului Afacerilor Interne Petre Tobă OBIECTUL INTERPELARII: Numărul real de migranți veniți în România Domnule ministru, Numărul real de migranți veniți în România rămâne un secret pentru opinia publică, iar acest lucru nu corespunde cu datoria autorităților publice de a informa cetățenii români asupra unei chestiuni foarte importante pentru țara noastră. Vă solicit de aceea să îmi comunicați public în răspunsul la această interpelare numărul real al migranților veniți în țara noastră în anul 2015 și în perioada din 2016 care a trecut până acum, țările de origine ale acestor migranți și unde se află în prezent cazați acești migranți. Publicul român are dreptul să știe ce se întâmplă pe teritoriul statului român, iar Ministerul de Interne are datoria transparenței pe această temă. Indiferent că în evidențele statului român figurează ca refugiați, migranți sau sub altă denumire sau că au venit legal sau ilegal, vă solicit să faceți publice aceste date, precum și când vor veni următoarele grupuri, pentru că aveți cu siguranță evidența lor precum și programul pe baza căruia vor fi aduși și următorii migranți. Ascunderea acestor cifre nu face decât să crească suspiciunea cetățenilor că, fără știrea lor, sunt aduși în România mai mulți migranți decât cei declarați oficial. Românii sunt oricum, în majoritatea lor, împotriva acestui proces. Secretomania autorităților române în această privință reprezintă un semnal de alarmă că în desfășurarea primirii migranților se întâmplă lucruri grave. Solicit răspuns scris. Deputat Bogdan Diaconu Președintele Partidului România Unită

Care este numărul real de migranți care a ajuns în România?

INTERPELARE ADRESATA: Ministrului Afacerilor Interne Petre Tobă
OBIECTUL INTERPELARII: Numărul real de migranți veniți în România

Domnule ministru,

Numărul real de migranți veniți în România rămâne un secret pentru opinia publică, iar acest lucru nu corespunde cu datoria autorităților publice de a informa cetățenii români asupra unei chestiuni foarte importante pentru țara noastră. Vă solicit de aceea să îmi comunicați public în răspunsul la această interpelare numărul real al migranților veniți în țara noastră în anul 2015 și în perioada din 2016 care a trecut până acum, țările de origine ale acestor migranți și unde se află în prezent cazați acești migranți.
Publicul român are dreptul să știe ce se întâmplă pe teritoriul statului român, iar Ministerul de Interne are datoria transparenței pe această temă. Indiferent că în evidențele statului român figurează ca refugiați, migranți sau sub altă denumire sau că au venit legal sau ilegal, vă solicit să faceți publice aceste date, precum și când vor veni următoarele grupuri, pentru că aveți cu siguranță evidența lor precum și programul pe baza căruia vor fi aduși și următorii migranți.
Ascunderea acestor cifre nu face decât să crească suspiciunea cetățenilor că, fără știrea lor, sunt aduși în România mai mulți migranți decât cei declarați oficial. Românii sunt oricum, în majoritatea lor, împotriva acestui proces. Secretomania autorităților române în această privință reprezintă un semnal de alarmă că în desfășurarea primirii migranților se întâmplă lucruri grave.

Solicit răspuns scris.

Deputat Bogdan Diaconu
Președintele Partidului România Unită

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s