Cîți allahişti vor românii in țara lor? :www.napocanews.ro/2016/05/romanul-valoreaza-zero-euro-imigrantul-musulman-250-000-euro-pentru-nomenclatura-din-bruxelles.html

Românul valorează zero euro, imigrantul musulman 250.000 euro pentru nomenclatura din Bruxelles
lansare-carte-ionut-tene-liga-scriitorilor2

Am apucat să trăiesc coșmarul umilinței totale a românilor în fața funcționărimii euro-comuniste de la Bruxelles. Un român valorează în ochii nomenclaturii eurocratice corupte de la Bruxelles doar zero euro, iar un imigrant suma colosală de 250.000 mii de euro. Pentru membrii perfizi și venali ai Comisiei Europene un român, cetățean european plătitor de taxe și impozite, nu are nicio valoare, în schimb imigranții musulmani aduși pe continent în urma unor negocieri secrete între liderii UE și miliardarii saudiți, cu implicarea SUA, sunt evaluați la o sumă colosală. Comisia Europeană nu are milă pentru români, iar țara noastră va fi sancționată. Pentru Bruxelles sunt mai importanți imigranții musulmani, decât cetățenii români dintr-un stat UE. Statele membre UE care refuză să respecte cotele de refugiați impuse de Bruxelles vor avea de plătit amenzi de câte 250.000 de euro pentru fiecare azilant pe care refuza să-l primeasca.Pedeapsa pe care reprezentanții Comisiei Europene se pregatesc să o aplice a fost dezvaluită de publicatia Financial Times si vine dupa ce planul de relocare a refugiatilor din Grecia si Italia (acordul Dublin), adoptat în urma unor sedinte furtunoase desfasurate in vara anului trecut, a intrat în impas. Surse din interiorul organului executiv al UE au dezvăluit reporterilor ca, in sedinta de la inceputul acestei saptamani, s-a discutat chestiunea pedepsei care ar trebui aplicata statelor care refuza sa preia cota parte de refugiați, amenda fiind stabilita inițial la 250.000 euro per cap de refugiat musulman.
Singurul lider est-european curajos, care a răspuns dur diktatului Comisiei Europene a fost premierul ungur Viktor Orban. Prim-ministrul ungar a declarat că UE nu are autoritatea de a amenda țări, argumentând că UE nu este Uniunea Sovietica. Țara vecină va organiza un referendum prin care se va hotărî prin votul maghiarilor refuzul cotelor de refugiați. Din păcate în România, Johannis și Cioloș nu au depășit statutul de marionete și fantome ieftine ale intereselor eurocraților corupți de la Bruxelles. Nu înțeleg ce beneficiu mai aduce UE țării noastre, în afară de a ne impune măsuri arbitrare, abuzive împotriva suveranității poporului român supus unui proces de globalizare nivelator și deznaționalizare care depășește chiar și satanicii ani 1950, când bolșevismul părea biruitor. Dacă România va accepta cotele de refugiați în câțiva ani se va dezechilibra raportul etnico-demografic și religios al națiunii române, cu riscul de a se crea ghetouri islamiste subordonate moscheilor salafiste ce vor arunca în aer pacea socială din țara noastră, numai că așa vrea Merkel, Junkers sau Schultz, acești noi corifei ai neo-bolșevismului islamo-marxist de la Bruxelles. Românii vor ajunge sclavii imigranților europeni fiind nevoiți să plătească pe viață amenzile impuse cu cinism de Bruxelles. În toată Europa asistăm la o ”primăvară a popoarelor”, care în procesul electoral își promovează partide patriotice. Cred că a sosit vremea ca și românii să trimită un partid naționalist în parlament, care să redea suveranitatea, demnitatea și onoarea neamului nostru terfelit de junta coruptă de la Bruxelles. Decât să plătim amenzi de 250.000 mii de euro pe fiecare cap de imigrant musulman din munca și taxele noastre, poate a venit timpul să ieșim din această federație sovietică cu sediul la Bruxelles, dar cu mintea în cartierul musulman Molenbeek și cu inima la Mecca.
Ionuț Țene

muslims-germany-610×300

04-05-2016 
Editorial  imigrantul musulman 250.000 euro pentru nomenclatura din Bruxelles, napocanews, Românul valorează zero euro, tene
CNADNR a emis ordinul de începere a lucrărilor pe tronsonul de autostradă Ogra-Câmpia Turzii Corina Șuteu NU și-a făcut cruce la ceremonia de investitură ca ministru al Culturii
19 comentarii la “Românul valorează zero euro, imigrantul musulman 250.000 euro pentru nomenclatura din Bruxelles”
Eva / 4 May 2016 10:37pm #
Asa se va intimpla, cu refugiantii, o sa ne fie fricain tara Noastra! Nu uitam atentate cite o sa faca…..in astia nu poti sa ai incredere nici un minut!
Partidul Tudor Vladimirescu / 4 May 2016 11:04pm #
Comisia Musulmana nu europeana trebuie desfiintata.
EURO-POL functioneaza perfect: explozii teroriste la Paris Bruxelles. Politia cauta suspectii prin Cecenia, Afganistan si Korea de nord.
Serviciile secrete europene merg perfect: functionarii din Slovenia se inteleg perfect cu cei din ESTONIA, numai ca in limba rusa!
Functionarii de proiecte si implementare europeana din Andalusia se inteleg perfect cu cei din Danemarca, vorbesc impreuna limba chineza si comunica in araba aramica veche.
MALTA se intelege perfect europeneste : EUROPEAN UNION PASSPORT FOR SALE: dai 20.000 euro, ai pasaport european asigurat legal!
Oameni buni, vrajeala asta europeana e un om handicapat care nu poate merge!
Ori or sa bage Statele unite ale europei IMPOTRIVA vointei popoarelor si fara referendum, in maxim 5 ani !!! integrand si Moldova Ukraina rapid,
ori se desfiinteaza! votul din Anglia nu e vital, ca oricum Parlamentele RATIFICA deciziile importante, acordul de asociere ale Moldovei, fara referendum, ca ar iesi NU UNiunii europene 80 procente!
Emil Sabau / 5 May 2016 3:08am #
Daca e vorba de romanul Tene da …..el valoreaza 0 euro
Gheorghe si Ion asupriti de straini / 5 May 2016 7:23am #
UE BABILONIA SATANICA IUDEOMASONICA ANTIHRISTICA !
CU CAT VA FI DESFIINTARA MAI REPEDE, CU ATIT MAI BINE PENTRU NOI CA OAMENI CA SUFLETE CA NATIUNI !
marica / 5 May 2016 7:43am #
Europa a fost confiscata de GLOBALISTI IUDEI .
De aici rezulta totul.
Iustina Petru / 5 May 2016 6:14am #
Iar tu …….o nulitate abjecta valorezi 250.000 de bate peste cap de la musulmani ,pe care te asigur ca le vei primi .Succes
Sergiu Ciprian Constantin / 5 May 2016 6:48am #
De ce mai limbricule zici ca IONUȚ ȚENE valorează 0 euro?!
Dennis Kaan / 5 May 2016 7:15am #
Ce dobitoc !!!!
Moldovanu Dan / 5 May 2016 7:18am #
Atunci ce mai cautam in UE am devenit servitori lor cinste Turciei ca nu doreste aderare in UE mai devreme sau mai tarziu UE se va dezbina asta e si dorinta Americi si Rusiei.
forin / 5 May 2016 9:24am #
Mi se pare corect. In toata istoria, romanii nu au valorat nimic. Un neam de hoti si lenesi. Arabii au creat o civilizatie importanta,Califatul de Cordoba,au creat algebra,au redactat harti geografice,au distilat alcolul,au creat siropuri etc. Romanii ce au creat in istorie ? Ciobani care stau in bate.
Stephanie Borca / 5 May 2016 7:50am #
De ce Devalorizati …Românul nu este o marfa!
SB
dn / 5 May 2016 10:45am #
Hai sictir Tene,
Marinescu Costel / 5 May 2016 10:46am #
Sabău, zis 0, ești un prost, așa cum te-am cunoscut.
dorel manciuru / 5 May 2016 10:48am #
dn.Ești un incult și tâmpit.
Partidul Tudor Vladimirescu / 5 May 2016 11:17am #
Tene trebuie recrutat de CIA sa bage politica TRUMP in Romania. Nu m-as mira…sa se intample asa, si sa-si faca un nou partid si care sa il depaseasca cu mult pe Bogdan Diaconu si pe Basescu cu miscarea poponara.
Kallus Joiannis Moskeiannis / 5 May 2016 12:34pm #
Articol bun, Ţene are dreptate. Numai partidele naţionaaliste ne mai pot scăpa de urgia musulmană care şi-a propus să-i decapiteze pe iudei şi pe creştini.
Riga Crypto / 5 May 2016 1:01pm #
Păi URSS, mama UE, n-a făcut la fel? Permutări și combinații de popoare, mancurtizare bolșevică și sclavie totală până când n-a mai rămas nimic întreg, biologic și cultural, de la Kaliningrad la Vladivostok.
Dar care sunt „partidele naționaliste” din Europa? Naționaliștii filo-sioniști sau cei finanțați de la Moscova pt. a extinde curentul eurasiatic și rusofil?
marica / 5 May 2016 1:46pm #
Bai fratilor de ce credeti ca rusii propaga sperietura cu valul de emigranti musulmani.
Ca atentia sa nu mai fie asupra lor si lumea sa vorbesca de altceva.Se numeste deviere de atentie.
Corect ca emigrantii sunt daunatori si cine sprijina venirea emigrantilor este agent rus,
Partidul Tudor Vladimirescu / 5 May 2016 4:18pm #
bai Marico mana rusilor e si in ciorba pe care o mananci nu-i asa?
probabil ceva medicamente din Rusia nu- ti strica?
aia sunt teroristi ISIS nu refugiati, trimiti de americani sa loveasca dusmanii lor din Europa: SERBIA UNGARIA(Orban) GRECIA( Tsipras dusmanul FMI si ai poponarilor Pink embassy)
si altii. Asa ca lasa vrajeala cu Rusia, ca rusii nu mai au forta necesara sa aiba atati agenti in Europa de talia talibanilor ISIS ,,refugiati,, activi in Europa
Comentati
Name (required)

Your Name
Mail (required)

Your Email
(will not be published)
Website

Your Website

Your Comment Here…
Submit Comment

Categorii

Administratie
Cultura
Economie
Editorial
Evenimente
Externe
General
Lifestyle
Monden
Politica
Spiritualitate
Sport
Stirea zilei
Ultimele stiri

Nereguli pe listele de semnături UDMR și PPMT Cluj-Napoca. PRU va sesiza parchetul. Se blochează candidaturile maghiare?
Horea Uioreanu primește doi ani de închisoare cu suspendare. A scăpat ușor!
Institutul pentru Studierea Holocaustului acuză BNR de promovarea xenofobiei și antisemitismului
Londra ar putea avea primar musulman astăzi. Candidatul de religie islamică favorit al alegerilor locale
Sondaj

Pe cine veti vota la Primaria Cluj-Napoca?

Emil Boc (PNL)
Octavian Buzoianu – independent
Adrian Gurzău (PMP+PND)
Mircia Giurgiu (PSRO)
Pop Maria (M10)
Liviu Alexa (ML)
Bruno Roschnafsky (PPU)
Horvath Anna (UDMR)
Ile David (UCDR)
Fancsali Erno (PPMT)
Bogdan Ungureanu (PRU)
Mihai Seplecan – independent
Liviu Avram – independent

Polls Archive
Copyright 2008 – 2014 © NapocaNews

http://www.napocanews.ro/2016/05/romanul-valoreaza-zero-euro-imigrantul-musulman-250-000-euro-pentru-nomenclatura-din-bruxelles.html

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s