Teza de doctorat a lui Robert Negoita

Robert Negoita a terminat Liceul la 31 de ani. La 40 de ani era deja doctor. Cu o teza plagiata de la primul, pana la ultimul cuvant. Un plagiat total, complet, exhaustiv. M-a socat sa vad ca nimic din continutul in baza caruia a devenit doctor nu-i apartine. Nici macar o silaba. Iar niste domni profesori nu au sesizat ca Negoita a plagiat si i-au dat titlul de doctor.

Negoita l-a plagiat pe fostul rector al Academiei de Politie, Costica Voicu. Problema e ca Costica Voicu a fost referent in comisia care i-a dat titlul lui Negoita, iar Voicu, ca sa vezi, nu a sesizat ca a fost plagiat. Nici nu e de mirare, pentru ca si Voicu este un plagiator. O sa vedeti despre ce este vorba in ancheta.

Stiti ce mi-a declarat Costica Voicu cand i-am zis ca Negoita l-a plagiat? “Foarte bine! Ma si bucur.” Stiindu-se plagiator si turnator la Securitate, Costica Voicu a avut tupeul sa-si depuna dosarul ca sa fie selectat in noul CNATDCU. Din fericire, nu a trecut de selectie.

Partea interesanta este ca Negoita a semnat pe propria raspundere faptul ca teza este originala si ca nu este plagiata, in acord cu Legea Educatiei, pentru ca dupa 2011 toti doctoranzii au fost obligati sa faca asta, iar el a sustinut doctoratul in 2012. Parghii sa fie lasat fara titlul obtinut prin impostura sunt multe, insa sistemul aparat de plagiatori nu se lasa inca urnit din loc.
#doctorinimpostura #tezadeplagiat
#statulcapturat

image

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s