Watch “Dacă Constituția nu apără toate drepturile cetățeanului atunci trebuie rescrisă ca să satisfacă aceas…” on YouTube

Sunt cel puțin 30 de jandarmi acum la sediul PSD din Șoseaua  Kiseleff călare pe cei câțiva protestatari. Le-au luat actele de identitate, au tras de ei, au vrut să-i bage în dubă numai să nu-i mai audă dragnea scandând pe sub ferestre. E deja de porc să tot repetăm că identificarea pedofilului-polițist a durat patru zile în condițiile unor imagini video de claritate impecabilă. În schimb, protestatarii #rezist , inițiatorii celor mai pașnice proteste din istoria Europei, sunt hărțuiți neîncetat de oamenii ministrului incapabil sa gestioneze corect situațiile de criză și instituțiile aflate în subordinea sa. JANDARMERIA a devenit, fără dubiu, organul represiv al REGIMULUI INFRACȚIONAL condus de Liviu Dragnea. 

LATER EDIT – Malin Bot A FOST LUAT PE SUS, TÂRÂT și URCAT în DUBĂ!

Sursa foto: Insistam pentru Romania demnă.

PS Am urmărit live-ul și nu am remarcat ca Malin Bot să fi făcut vreun gest care să justifice urcarea lui în dubă. A prezentat actul de identitate, chiar în timp ce își făcea înregistrările video deja obișnuite pentru publicului lui. Nu rezultă care este motivul exact pentru care a fost îndepărtat de la fața locului. A, că lui Dragnea nu-i plac protestele și opoziția (știm deja ce s-a întâmplat în Parlament), nu suporta democrația, statul de drept și îl încurca rău legile în vigoare – acestea încep să devină, într-adevăr, motive firești pentru a fi luat pe sus si aruncat dupa gratii.

ROMÂNIA, mai poți?

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s