Mihai Hai Hui: GHID DE SUPRAVIETUIRE – MUIE PSD ! Mâine, să aveți la voi o cremă de față groasă gen Nivea, o pereche de ochelari de protecție

GHID DE SUPRAVIETUIRE – MUIE PSD !

Mâine, să aveți la voi o cremă de față groasă gen Nivea, o pereche de ochelari de protecție transparenți ca ăștia… îi găsiți la Brico, Practicăr, Hornbach, Dedeman, o șapcă cu cozoroc tare, o pereche de palete de tenis de masă și o eșarfă.

Înainte de a pleca de acasă vă hidratați din belșug !

Când începe “nebunia” fugiți cât mai departe… dar dacă sunteți încolțiți și apucați vă dați cu cremă din belșug pe față, gât și mâini !

Puneți rapid șapca peste urechi, ochelarii la ochi, eșarfa peste șapcă și o înnodați la gât, iar cu paleta vă acoperiți la nevoie nasul și gura sau o să vă apăsați ochelarii în partea de jos, dacă sunt mari !

Perechea paletei o puneți sub cureaua bine strânsă la spate să vă apere coloana.

O să arătați ca dracu, dar o să fie memorabil momentul !

Dacă vă aflați în “jetul blestemat” nu respirați câteva secunde și privind în fată… faceți 3 – 5 pași pe cât posibil în lateral (nu în spate) și inspirați pe nas !

Nu folosiți ochelari subacvatici ce încorporează nasul ! Vă obligă să inspirați pe gură și nu este bine !

Nu respirați prin măști medicale sau eșarfe ce au fost stropite !

Folosiți măștile medicale doar uscate (cumpărați mai multe) !

Faceți o gaură sau mai multe în capacul sticlei de apă peste care puneți un scotch mai mare ușor de dezlipit, să vă puteți stropi din abundență locurile inflamate, sau să spălați ochelarii, dacă este nevoie !

Să aveți la voi cele mai mari pansamente cu rivanol (10 cm x 6 cm) minim 3 bucăți !

Nu vă luați acte la voi, carduri sau legitimații. Luați bani mărunți de apă sau cafea ! Puneți în fiecare buzunar câte un bilețel cu câte un număr de telefon al unui membru de familie și grupa dumneavoastră de sânge !

Scrieți pe bilet și numărul de telefon și numele unui avocat celebru (îl găsiți voi pe net), poate nenorociții vor avea un comportament mai rezervat în atare situație !

Puneți parolă pe telefon !

Dacă ajungeți pe mâna jamdarmilor milițieni, aveți de grijă că aceștia vor dori să vadă mesajele dumneavoastră de pe messenger sau facebook și să le folosească ca probe împotriva dumneavoastră !

Preferabil faceți curățenie în history și nu le spuneți numărul dumneavoastră de telefon !

Se poate să vă trimită mesaje din care să reiasă că ați conspirat … sau ca aveați intenții criminale !

Dacă aveți diabet sau altă boală menționați asta și ce tratament urmați (luați medicamentele cu voi cu ambalaj cu tot) !

Vă urez să supraviețuim ! Nimic nu este garantat !!!!!!! dar sigur ajută ! … decât să o iei direct în față …. și să intri în comă !

Depinde de dexteritatea, abilitatea și rezistență fiecăruia !

Sigur vom învinge ! Fără violență !

Share vă rog pe grupuri !

MUIE PSD – MUIE DRAGNEA – MUIE JANDARMERIA !

2 responses to “Mihai Hai Hui: GHID DE SUPRAVIETUIRE – MUIE PSD ! Mâine, să aveți la voi o cremă de față groasă gen Nivea, o pereche de ochelari de protecție

  1. L-am distribuit pe Facebook, sper ca o sa ajute mai multa lume 😐

    Liked by 1 person

    • Mulțumesc frumos dr aceea l-am răspândit pe twittrr, G+ Facebook va să fir oamrmii mai pregătiți va nu cred că vom avea aparate de la armată! Ciyiti si copiați cr vreți, si Doamne-ajută! Chir ati facut un bine mare cu baticurile, umbrela, prosoapele in rucsac!

      Liked by 1 person

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s