PNL, INTREBARE: CUM ÎI APARAȚI PE ROMÂNII CARE CU CINSTE, SI CURAJ IŞI PUN LIBERTATEA ȘI VIATA ÎN MAINILE VOASTRE LS MITINGUL DIASPOREI ?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1799809960067228&id=100001147241199

PNL, INTREBARE: CUM ÍI APARAȚI PA ROMÂNII CARE CU CINSTE, SI CURAJ IŞI PUN LIBERTATEA ȘI VIATA ÎN MAINILE VOASTRE?

ATI FĂCUT PLANGERI LA INTERPOL, La toate agențiile de presă, la toate agențiile din Europa? Ați sesizat pe președintele României despre interceptarea si blocarea maşinilor, autobuzelor, a trenurilor? Ați sesizat armata? Stie presedintele Trump despre vâltoarea din România?

Textul comunicării:

Raluca Turcan, prim-vicepreședinte PNL: Jandarmii sunt folosiți să reprime proteste democratice la adresa hoției acestei guvernări.

De asemenea, există deja numeroase semnale că PSD a adus în Piața Victoriei persoane asociate gruparilor interlope. Aceleași care l-au însoțit pe Dragnea la DNA sau la instanță.

Este cu atât mai grav cu cât unele dintre acestea se aflau în atenția Ministerului Afacerilor Interne. PNL va face tot ce îi stă în putință ca vinovații, indiferent de statutul lor actual, să fie aduși în fața justiției pentru deturnarea unui eveniment democratic, la care cetățenii manifestă pentru respectarea drepturilor lor constituționale.

Dragnea tremură de frică în fața poporului lui*. O folosește pe Carmen Dan și lovește deopotrivă în manifestanți, în imaginea diasporei și în Jandarmerie ca instituție.

  • mu este poporul lui dracnea, ci al bunului Dumnezeu drăguțu, al pământului, al aerului, și al apelor! Al diasporei romanilor de pretutindeni: Ai Romaniei, nu a lui dracnea vodă cel nebun! De ce mu este in pușcărie?

De ce nu este internat la spitalul de nebuni?

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s