Cancelarul Austriei condamnă confruntările violente din București, în urma cărora au fost răniți și jurnaliști austrieci. – Biziday

https://www.biziday.ro/cancelarul-austriei-condamna-confruntarile-violente-din-bucuresti-in-urma-carora-au-fost-raniti-si-jurnalisti-austrieci/

Cancelarul Austriei condamnă confruntările violente din București, în urma cărora au fost răniți și jurnaliști austrieci.
În două postări publicate pe Twitter Sebastian Kurz precizează că așteaptă clarificări cu privire la evenimentele din Piața Victoriei: ,,Condamnăm cu fermitate confruntările violente din București în urmă cărora numeroși demonstranți și jurnaliști au fost răniți. Așteptăm clarificarea acestor fapte. Cameramanului rănit al ORF îi doresc însănătoșire grabnică. Libertatea de exprimare cât și libertatea presei sunt libertăți fundamentale ale UE în care noi credem și care trebuie apărate necondiționat.”

Jurnaliști ai televiziunii austriece de stat au fost bătuți de jandarmi în timpul protestului, potrivit unor relatări publicate pe site-ul ORF. Corespondentul ORF la București, Ernst Gelegs declară că un cameraman a fost bătut de poliție cu bastoane.

Mai multe știri
2018 © Biziday

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s