Ce i s-a întâmplat lui George Cătălin: Bună ziua ! În seara zilei de 10.08.2018 am plecat de la muncă în jurul orei 22:30 din zona Băneasa .

Bună ziua ! În seara zilei de 10.08.2018 am plecat de la muncă în jurul orei 22:30 din zona Băneasa . Am ajuns în dreptul muzeului de Geologie unde m-am întâlnit cu prietena mea pe care am condusă la stația de metrou din apropiere la ora 22 55 . Moment în care i am spus că ne vdm în 30-40 min acasă pentru că vreau să recuperez un prieten de acolo si să l conduc și pe el acasă . Am traversat piața și am ajuns dreptul semafoarele care duc către Calea Victorie și Bld Lascăr Catargiu . Acolo un efectiv de jandarmi a început să se ducă către bld Nicolae Titulescu și zona Buzești . M am retras către mijlocul pieței cu gândul să mă retrag către Bld Kiseleff unde aveam parcată motocicleta . Efectivele de jandarmi care erau pe centrul guvernului au început să inainteze către mulțime , moment în care oamenii au început să fugă – aproape se călcau în picioare . În următorul minut peste agitația creeată au început să tragă excesiv cu gaze în aer/cer . Aerul a devenit irespirabil și în retragerea mea am ajuns la o mașină parcată în mijlocul pieței ( din câte am inteles este vorba de “Rulotă” ) acolo mai multe doamne strigau oamenilor să se pună pe vine dacă nu pot respira . Asta am făcut eram pe partea dreaptă a mașinii în dreptul rotii si a aripii . După circa 45-60 secunde timp în care am fost și udat a explodat o grenadă în dreptul fetei mele . Sângele a început să curgă abundent moment în care m am ridicat și cu casca+geaca moto am alergat disperat prin mulțime către echipajele smurd din dreptul gurii de metrou de unde venisem cu 10-13 minute . În acele momente efectiv nu știam dacă mai am nas/ față .

Țin să precizez că eram în cămașă , cu ecusonul de la muncă la gât și aveam o cască neagră cu galben. În zona aceea nimeni nu a provocat /instigat sau atacat vreun jandarm . Precizez faptul că nu l am mai găsit pe prietenul meu în piață si datorită rănilor provocate de jandarmi nu am mai luat legătura cu el.

Cei care au fost în zona aceea si pot fi martori în proces vă rog să luați legătura cu mine în privat .

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s