Reprezentați LEGEA nu ordinele nu superiorii! Nu mai dați cu gaze când sunt copii, invalizi, femei însărcinate în preajmă. Nu loviți o persoană care se predă nici dacă îl bănuiți de comiterea unei ilegalități ( Pe vremea mea în 1982), copiii stăteau de la 2 noaptea la cozi la lapte și pâine! Azi sunt maltratați debsiciopați la mitinguri pașnice!)

Reprezentați LEGEA nu ordinele nu superiorii!
Nu mai dați cu gaze când sunt copii, invalizi, femei însărcinate în preajmă. Nu loviți o persoană care se predă nici dacă îl bănuiți de comiterea unei ilegalități. Va hotărî asta o instanță, inclusiv pedeapsa dacă este cazul; încătușați-l și prezentați-l organelor de urmărire penală: este treaba lor. În caz contrar riscați să fiți acuzat de tratamente inumane și să ajungeți și dumneavoastră acolo. Așa spune legea voastră nu eu. Dacă se “dă un ordin” ilegal, nu-l respectați pentru că jurați să respectați legea înainte de ordine! Există o anchetă în curs, nu vă pronunțați înainte că e ilegal. Oricâte fapte bune ați face, ele nu justifică nerespectarea legii. Delimitați-vă de cei ce nu respectă legea și jurământul depus! Opriți-i pe cei ce dau sau execută un ordin ilegal și atunci veți deveni un erou. Orice tribunal militar vă va da dreptate. Dumneavoastră sunteți reprezentanții LEGII și nu ai superiorilor. Când vă faceți datoria nu faceți nimănui nici un favor, sunteți plătiți pentru asta și din banii nostri celor pe care trebuie să-i apărați.

Legea 550/2004
Art. 36. Se interzice folosirea mijloacelor prevăzute la art. 29 împotriva femeilor cu semne vizibile de sarcină, împotriva persoanelor cu semne vădite de invaliditate și împotriva copiilor, cu excepția cazurilor în care aceștia înfăptuiesc un atac armat ori în grup, care pune în pericol viața sau integritatea corporală a uneia ori a mai multor persoane.

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s