Aceştia sunt capii represiunii din Piaţa Victoriei: Cucoş, Paraschiv, Cazan, Militaru. Voit sunteți urmașii Romei, niște răi și niște fameni. I-e rușine omenirii să vă zică vouă oameni!

Aceştia sunt capii represiunii din Piaţa Victoriei: Cucoş, Paraschiv, Cazan, Militaru. Ultimul a avut rolul de a incita la violenţă cu o zi înainte, la TV, şi de a minţi continuu opinia publică în timpul şi după atac. Lipseşte noul şef al Jandarmeriei (Sindile), tot din Teleorman, şi el implicat în asalt. Domnilor procurori, până să ajungeţi la Dragnea sau Carmen Dan (care au imunitate în parlament), de ce mai sunt aceşti indivizi în libertate? Pentru ce mai există arestul preventiv în Codul Penal, dacă nici măcar când vorbim de infracţiuni contra umanităţii nu luăm măsuri rapide de izolare a acestor ucigaşi ai democraţiei ce au masacrat 100.000 de oameni?

Romanii victime din data de 10 . 11 august 2018 sa formuleze PLINGERE si la CURTEA PENALA INTERNATIONALA DE LA HAGA !Asta pe linga Cea de la Parchetul Militar sunteti obligati sa instiintati CPI de la HAGA si un Procuror va lua Contact direct Procurorii de aici! Vorbim de GENOCID la ce a fost cu iumplicatrea a PSDragnea si PSDJANDARMERIA ROMANA -GENOCID FRATILOR!

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s