Editorial Der Spiegel: Dragnea, coruptul care bate protestatarii!

https://www.comisarul.ro/articol/editorial-der-spiegel-dragnea-coruptul-care-bate-p_959739.html

comisarul.ro

Editorial Der Spiegel: Dragnea, coruptul care bate protestatarii!

comisarul.ro duminică, 19 august 2018, 11:57

Editorial Der Spiegel: România ar trebui pedepsită ca Polonia pentru încălcarea principiilor UE. Kaczynski jignește protestatarii, Dragnea îi bate!

”La fel ca Polonia, și România are trebui pedepsită pentru calcarea în picioare a principiilor UE”, scrie ziaristul Jan Puhl într-un editorial publicat în influentul săptămânal german Der Spiegel. Editorialul pleacă de la protestele curmate violent de jandarmerie și trece în revistă ofensiva anti-justiție a PSD și a lui Liviu Dragnea personal.

”Conducătorul secret al României se numește Liviu Dragnea. La fel ca Jaroslav Kaczynski, polonezul conservator, acesta conduce guvernul de la București, fără a deține efectiv o funcție în cadrul puterii executive, ci bazându-se pe autoritatea lui ca șef al celui mai puternic partid”, își începe ziaristul german comentariul.

”Dragnea este considerat corupt, un cinic operator al puterii. Ministerul de interne, sub conducerea unei canalii, care ca și restul guvernului Dragnea, arată ca niste gărzi de la AUSCHWITZ prin dezumanizarea lor alcoolică, conduce Jandarmerie vulgară și crudă, care apără cetățenii de 75 de ani cu mână de fier, dar arătând ca o HAITĂ DE ANIMALE TURBATE: nespălați,

necioplit si cu ură pentru tot ce respectă mai mult poporul român: cuvântul este “DEMNITATE”. IATA UN EXEMPLU EMOTIONANT A ABUZURI LUI DR PUTERE VARE NU ARE NIMIC DE-A GSCR CU MSNIFESTATIILE DIN 10 AUGUST, 2018, SI TOTUL PRNTRU CĂ BATRÂNA NU AVEA BILET DE AUTOBUZ, CARE AR TREBUI SĂ FIE GRASTIS PENTRU O PESIONARĂ!

Acest lucru îl diferențează de Kaczynski, un naționalist convins și un ideolog. Dar amândoi vor să lase justiția fără independență și să o pună la dispoziția majorității parlamentare pe care o controlează. Polonezul Kaczynski face acest lucru pentru a-și realiza idealul, și anume un stat puternic. Românul Dragnea, în schimb, vrea să se protejeze pe el și rețeaua lui de urmărirea penală pe care o desfășoară Direcția Națională Anticorupție”, mai scrie Der Spiegel.

”Peste 100.000 de oameni au demonstrat la sfârșitul săptămânii trecute împotriva clasei politice din țara lor și împotriva reformelor pe care aceștia le vor puse în aplicare în justiție. La București au fost mai mult de 400 de răniți când jandarmii au intervenit împotriva demonstranților. Ce vedeți sunt doar câteva minute de abuz de putere maxima, de cruzime neegalate în întreaga lume, din cele cateva zile de oroare:

În comparație cu Kaczynski, care îi numește și jignește pe protestatarii din țara lui ‘’polonezi de o categorie mai proastă”, Dragnea îi bate protestatarii din România. Asta spune tot despre o țară care din ianuarie trebuie să preia Președinția UE”, arată autorul.

”Tocmai din acest punct de vedere este de neînțeles de ce Bruxelles-ul nu intervine. După Polonia, ar trebui declanșate proceduri și împotriva României cu privire la statul de drept și pusă presiune prin aplicarea de sancțiuni. Românii care au ieșit în stradă pentru a-și apăra libertatea merită să fie susținuți de UE”, scrie ziaristul german.

Galerie foto și documente

Distribuie Tweet Trimite pe WhatsApp

citește și:
Imbecilul ăsta sinistru este ministrul Apărării? Cât de nemernică trebuie să fie o ființă să gândească așa?
Avocatul diavolului! Patriarhul Daniel mulțumește guvernului și primăriei București pentru „dărnicie”. Niciun cuvânt despre victimele măcelului din 10 august!
Info. STS refuză să furnizeze informații-cheie! De la mitingul diasporei s-a sunat de 187 de ori la 112!
VIDEO Cum au încălcat jandarmii legea la protestul din 10 august. Toate infracțiunile sunt penale. 11 jandarmi au fost deja identificaţi de procurori şi vor fi cercetați
populare
astăzi
1Editorial Der Spiegel / Dragnea, coruptul care bate protestatarii!
2 VIDEO Ce mizerie! Deși și-a cerut scuze în mod fals, Carmen Dan, sluga lui Dragnea, continuă linia manipulăril…
3 Info. STS refuză să furnizeze informații-cheie! De la mitingul diasporei s-a sunat de 187 de ori la 112!
4 VIDEO-ȘOC Teleormăneanul pus de Dragnea șef al Jandarmeriei, filmat în timp ce coordona represiunea. Priviți c…
5 SURSE Capi din Jandarmerie și MAI, audiați de luni la sediul Parchetului General. 291 de plângeri până în aces…
recomandări
Te ia DNA: Victor Ponta
S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store
Tort cu dulceață de căpșuni, lemongrass și cremă fină de branză

Abonare newsletter: Zilnic la orele 9:00 și 21:00 Doar dimineața Doar seara
Adresa de e-mail

comisarul.ro © 2018; dinamic soft

• Arhiva • Termeni și condiții • Confidențialitate • Contact

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s