Unde este raportul despre protestele de la 10 august? CERERE DE ULTIMĂ ORĂ. Carmen Dan, în prim-plan

https://evz.ro/raetchi-pnl-raport-protest-10-august.html

Toggle navigation

Cauta pe evz.ro
EVZ
Dosar „Noi suntem Statul!”
Dosar Arhiva SIPA
Dosar Alegeri 2009
Atentatele UM 0544R si Tradarea fantomelor SIE
Unde este raportul despre protestele de la 10 august? CERERE DE ULTIMĂ ORĂ. Carmen Dan, în prim-plan

Autor: Maria Stan | marţi, 28 august 2018 | 0 Comentarii | 1140 Vizualizari

Vicepreședintele Comisiei de Apărare, Ovidiu Raețchi, deputat PNL, i-a cerut, marți, ministrului de Interne, Carmen Dan, să pună de urgență la dispoziția parlamentarilor din Comisia de Apărare raportul asupra protestelor de pe 10 august.

Deși a trecut mai bine de o săptămână de când ministrul de Interne a venit la Comisia de Apărare din Parlament, pentru a pune la dispoziția parlamentarilor raportul despre reprimarea protestelor din 10 august, acest lucru nu s-a întâmplat.

„Deși în urmă cu mai bine de o săptămână, atât în fața presei, precum și în fața Comisiei de Apărare a Camerei Deputaților, ați afirmat că ați venit “neinvitată” la Comisie pentru a ne pune la dispoziție raportul despre reprimarea protestelor din 10 august, acest lucru nu s-a întâmplat nici măcar până în acest moment, la o săptămână distanță. “Nu am nicio ezitare să prezint acest raport, dacă acest lucru îmi va fi solicitat”- ați spus pe data de 19 august, în cadrul conferinței de presă de la ministerul de Interne, în timp ce fluturați raportul în fața presei. “Dacă membrii comisiei vor considera că sunt aspecte ce vor mai trebui lămurite, după ce beneficiind de accesul la informaţii clasificate vor analiza şi vor parcurge detaliile acestui raport, suntem oricând la dispoziţia comisiei”- ați spus și pe data de 21 august, după vizita de la Comisia de Apărare de săptămâna trecută și audierea secretizată. Ați invocat că trebuie respectată o anumită procedură parlamentară pentru a ne pune la dispoziție raportul realizat de Ministerul de Interne, deși accesul nostru la astfel de informații este garantat.”, a declarat deputat PNL, într-un comunicat de presă remis EVZ.

SCHIMBARE fără precedent în ROMÂNIA. Ceea ce știam despre PAȘAPOARTE NU mai este valabil
Adamescu, strigat la proces și după moarte. Motivele pentru care familia și lichidatorii vor să fie judecat în continuare
Ovidiu Raetchi a precizat că raportul este ținut la sertar pentru că adevărul despre filmul evenimentelor din 10 august o incriminează pe Carmen Dan și intră în contradicție cu declarațiile pe care aceasta le-a făcut.

EVZVezi acum oferta!
„Există deja numeroase inadvertențe și contradicții pe care trebuie să le lămuriți, iar faptul că prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, și viceprimarul Aurelian Bădulescu au o altă versiune asupra unor momente cheie din data de 10 august, ridică mari semne de întrebare asupra veridicității faptelor pe care le-ați prezentat. În acest moment, nimeni nu mai înțelege dacă jandarmii au acționat în baza unei dispoziții legale sau fără niciun control. De asemenea, nimeni nu înțelege cine a coordonat Jandarmeria, în condițiile în care toți cei responsabili refuză să admită orice implicare.”, a mai spus liberalul.

Scene ȘOCANTE la un CENTRU SOCIAL din Vâlcea. BĂTUT CRUNT de un îngrijitor
TUDOREL TOADER solicită LĂMURIRI de la CSM
Vicepreședintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților i-a cerut de urgență ministerul de Interne raportul asupra protestelor de pe 10 august și să nu blocheze controlul parlamentar. „Opinia publică trebuie să știe cine sunt cei responsabili pentru violențele și abuzurile îndreptate împotriva protestatarilor pașnici.”, a conchis Raetchi.

Pagina 1 din 1
Tag-uri: Ovidiu Raetchi, deputat pnl, vicepresedinte comisia de aparare, parlament, raport, protest 10 august

Comenteaza
Nota comentarii
Politica copyright

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s