Sandy anunță că îl va da în judecată pe Vâlcov. Instituțiile europene vor fi și ele informate EXCLUSIV – PSnews

https://psnews.ro/sandy-anunta-ca-il-va-da-in-judecata-pe-valcov-institutiile-europene-vor-fi-si-ele-informate-exclusiv-229478/

PSnews

FOCUS Sandy anunță că îl va da în judecată pe Vâlcov. Instituțiile europene vor fi și ele informate EXCLUSIV
DeMircea SavinPostat la 2 septembrie 2018, 22:21 592 VizualizăriFACEBOOK
COMENTARII
După ce a publicat protocolul secret dintre SRI şi PÎCCJ din 2016, Darius Vâlcov, consilier al premierului Dăncilă, revine cu un document nedestinat publicităţii. Acesta publică o fişă medicală a lui Sandu Matei, unul dintre cei mai cunoscuţi protestatri din Piaţa Victoriei. Astfel, Vâlcov a încălcat normele GDPR.

În acest context, redacția PSnews.ro l-a contactat pe protestatarul Sandu Matei (Sandy) pentu a anunța ce va face în situația de față. Acesta anunță că îl va da în judecată pe Darius Vâlcov nu neapărat din motive personale ci din motivul că gravitatea situației este atât de mare încât „probabil este un interes al societății” să apeleze la instituțiile judiciare.

„Este clar că prima instituție la care apelez este în România. În această situație gravitatea nu stă doar în faptul că a dezvăluit anumite chestii. Problema este modul în care a făcut rost de acel act. Aceasta este gravitatea maximă. Voi cere în instanță în mod special acest lucru, de a afla cum a intrat în posesia acelui document. Probabil este un interes al societății.

Acela este un diagnostic pe care l-am avut acum 11 ani. Atunci am trecut printr-o situație dificilă. Am rămas singur cu 2 copii, unul de 2 ani și unul de 8, tată cu 2 fetițe, dar uite că după 11 ani fata mea este în anul I la SNSPA deci este ok”, a declarat Sandy.

Întrebat dacă va apela și la instituțiile europene, Sandu Matei a menționat că va apela la tot ceea ce este nevoie pentru a rezolva situația.

„Nu mă pricep la partea juridică, dar voi vorbi cu avocatul, dar cred că este important și necesar să apelăm peste tot”, a spus acesta.

Mai mult, a spus că nu crede că Vâlcov își va da demisia ci va inventa o poveste conform căreia i s-a spart contul de Facebook. Sandy a făcut o paralelă și cu un caz în care a depus plângere la DNA împotriva lui Carmen Dan.

„Având în vedere că Darius Vâlcov este creierul programului de guvernare, este consilierul premierului și este creierul din umbră al PSD și-a dat și el seama probabil mai târziu, dar cred că va ieși cu un comunicat în care va spune că i s-a spart contul așa cum a făcut și Bădălău. Legat de acea bucată de manea cu diaspora Bădălău a spus că nici nu era acolo și nici nu a mâncat usturoi adică el nu avea nicio treabă. Părerea mea că așa va ieși Vâlcov.. Eu vă spun acum la rece ce va face el mâine.

Acum câteva luni am depus plângere la DNA împotriva lui Carmen Dan pentru ieșirea publică de la Antena 3 în care vorbea de dosarul meu penal care nu exista la acea vreme, un dosar care stagnează. Și atunci a fost vâlvă în presă, a ieșit Carmen Dan și a spus că nu știe nimic”, a adăugat protestatarul #REZIST.

Sandu Matei a resubliniat că dacă este posibil să meargă și la instituțiile europene cu acest caz, o va face.

„Dacă există și varianta de a merge la instituțiile europene, mergem. Mă interesează ca acești oameni să dispară din viața socială și politică”, a conchis Sandy pentru PSnews.ro.

ETICHETE:CARMEN DAN, JUDECATĂ, SANDU MATEI, SANDY, VALCOV
Aboneaza-te la fluxul de
Copyright © psnews.ro

NOTA: DECLARATIA LUI FIREA LS ADRESA LUI CARMEN DAN

“Doamna Carmen Dan nu a avut grijă de oameni. Nici de cei de la miting, care nu erau violenți, dar nici de oamenii săi. Vreau să vă spun că jandarmii au dormit o noapte pe jos, fără saltele, fără paturi, îmbrăcați, ca niște vite. Este inadmisibil. Primăria Capitalei și ADP Sector 1 s-a îngrijit ca în următoarea noaptea să meargă să fie cazați în niște cămine, cu paturi, cu saltele, să aibă dușuri, să aibă toalete. Nici mâncare nu au avut în prima zi. Nu mi se pare normal ca aceste lucruri să fie trecute cu vederea. DAcă un coleg de-al nostru a greșit, trebuie să recunoaștem ca echipă. Nimeni nu este de neînlocuit. Este deja al doilea mare scandal cu doamna Carmen Dan. Mihai Tudose a plecat tot în urma scandal cu Carmen Dan. Ea a ieșit din nou învingătoare, deși nu are dreptate, iar noi suntem paria? Nu,” a spus Gabriela Firea la România TV.

“Mi s-a spus că, deşi sunt conştienţi că am dreptate, nu este momentul să arate în mod deschis susţinerea faţă de ce am spus eu. Este şi asta o consolare, dar ca şi atmoferă, pot să vă spun că nu este aşa cum a fost prezentat, ca un succes fulminant al domnului Dragnea împotriva mea, pentru că doar vreo două persoane au fost influenţate cumva ca să spună lucruri împotriva mea. (…) Ceilalţi colegi, foarte mulţi, nu au luat cuvântul, iar unii dintre ei vorbeau de fiecare dată în CEx. Este un semn de întrebare că oameni foarte vechi în partid, acum văzând cum se derulează lucrurile, au stat deoparte”, a declarat Gabriela Firea.

“A avut un limbaj neadecvat un domn deputat care nu este în CEx. Nu este normal ca în CEx să se exprime faţă de un vicepreşedinte oameni care nu fac parte din CEx, să mă tragă la răspundere, să mă certe. Nu vreau să-i fac publicitate gratis şi să spun cine este, dar a mai avut astfel de reacţii în relaţia cu presa şi este dureros pentru mine să fiu la doi metri de domnul preşedinte Dragnea şi să nu intervină când un coleg care nu este în CEx are astfel de reacţii împotriva mea. Ba dimpotrivă, i-a dat şi cuvântul şi l-a şi încurajat din priviri. Aceeaşi persoană a avut o atitudine negativă şi faţă de reprezentanţii de la Bruxelles”, a afirmat primarul Capitalei.

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s