ULTIMA ORĂ. Comisia de apărare, convocată marți pentru audierea ministrului Dan și a prefectului Cliseru. Se va cere demisia | RTnews

https://rtnews.ro/2018/09/02/ultima-ora-comisia-de-aparare-convocata-marti-pentru-audierea-ministrului-dan-si-a-prefectului-cliseru-se-va-cere-demisia/

ULTIMA ORĂ. Comisia de apărare, convocată marți pentru audierea ministrului Dan și a prefectului Cliseru. Se va cere demisia
2 septembrie 2018 122
ULTIMA ORĂ. Comisia de apărare, convocată marți pentru audierea ministrului Dan și a prefectului Cliseru. Se va cere demisia

Președintele Comisiei de Apărare, senatorul PNL, Marcel Vela, a transmis că a convocat o nouă ședință, marți, pentru audierea prefectului Capitalei, comandantului Jandarmeriei și ministrului de Interne „pentru a afla ce s-a întâmplat la protestul din 10 august” și cere demisia lui Carmen Dan, scrie Mediafax.

„Până astăzi, ministrul Carmen Dan nu a transmis Raportul MAI cu privire la abuzurile din 10 august, solicitat oficial încă din data de 24 august. Până în prezent, Biroul Permanent al Senatului nu a comunicat Comisiei de ce nu a aprobat solicitarea PNL de a avea activitate încă din data de 13 august pentru a afla ce s-a întâmplat la protestul din 10 august. Ședința Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din data de 27 august, a fost boicotată de senatori ai PSD”, a afirmat președintele Comisiei de Apărare, Marcel Vela.

Senatorul PNL anunță convocarea unei ședinte la Comisia de Apărare, pentru audierea ministrului Carmen Dan, a prefectului Capitalei, Speranța Cliseru și comandantului Jandarmeriei.

„Am convocat o altă ședință pentru marți, 4 septembrie (afișată oficial pe site-ul Senatului) pentru a audia prefectul Capitalei, comandantul jandarmilor și pe ministrul Carmen Dan, convocare care a stârnit revolta unor senatori pesediști din comisie. Având în vedere declarațiile prefectului Capitalei din 27 august de la Senat, cele din 30 august de la o terasă din București și anunțul recent al Primarul General al Capitalei cu privire la minciunile din 10 august, este evident că PSD dorește ascunderea adevărului.

Marcel Vela îi cere demisia de onoare ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru evenimentele care au avut loc pe 10 august, la protestul Diasporei.

„Îi mai aduc aminte doamnei Ministru că, pentru a salva imaginea MAI, un liberal a demisionat din aceasta funcție atunci când din cauza condițiilor atmosferice s-a prabușit un avion în Munții Apuseni, fara a fi domnia sa pilot sau controlor de trafic aerian. În consecință, solicit public demisia de onoare a ministrului Carmen Dan pentru întreaga sa activitate din fruntea Ministerului Afacerilor Interne și, în special, pentru ce s-a întâmplat în 10 august, când au avut de suferit români nevinovați, imaginea MAI și a României în plan extern”, a mai comunicat Senatorul PNL, Marcel Vela, pe Facebook.

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s