Da, a fost tentativă de lovitură de stat în 10 august! Dragnea şi gaşca lui au încercat să preia controlul total al României prin atacul armat îndreptat împotriva unei populaţii paşnice.

Nota: Totul in spatele ușilor închise, ca hoții in toiul nopții, sau ca tâlharii ziua in amiaza mare…firul conducator este același: tot ce se întâmplă în ascuns, nu este drmocratic si mai de degrabă rău pentru orice democrație: de aceea ar trebui considerat ilegal, și aruncat la cuşul de gunoi! De ce nu poate face Parlamentul așa o lege?

In general: pentru a invinge un inamic care este inarmat cu un fel de armament, trebuie sa ai un armament mai puternic!

Im cazul loviturii de stat a lui Dragnea din 10 august 2018, ce trebuia era trei tancuti si o companie de infanterie să îi ia pe toții scelerații din piață înainte să fi bătut un singur manifestant: unde a fost armata?

Da, a fost tentativă de lovitură de stat în 10 august! Dragnea şi gaşca lui au încercat să preia controlul total al României prin atacul armat îndreptat împotriva unei populaţii paşnice.

Au folosit în acest scop o instituţie a statului – Jandarmeria – aflată sub controlul unor capi supuşi total mafiei roşii. Dragnea, Dăncilă, Carmen Dan, Sindile, Cucoş, Cazan, Militaru au coordonat acest plan criminal de masacru în piaţa publică.

Dacă lumea din faţa guvernului n-ar fi rezistat sub gaze şi pulane, dacă oamenii s-ar fi speriat şi n-ar mai fi revenit în Piaţă, planul măcelului urma să fie continuat cu asaltul final: schimbarea în forţă a conducerilor Înaltei Curţi, a Parchetului General, a serviciilor secrete, suspendarea preşedintelui, arestarea opozanţilor de toate felurile, inclusiv a jurnaliştilor liberi.

Da, aşa arăta lovitura lor de stat! Nu le-a ieşit, căci strada n-a cedat. Iar acum, pas cu pas, le va veni lor rândul la plată. Chiar dacă acum au ajuns să facă ei plângere “la sanchi” pentru anchetarea “loviturii de stat”. Exact ca-n “hoţul strigă hoţii”. Avem răbdare. Avem încredere în magistraţi. În adevăr. Şi în lege.

Căci oamenii ăştia n-au nici măcar credinţă, dacă tot nu înţeleg în ce lume trăim. De-ar fi citit Biblia, ar fi înţeles că doar adevărul te eliberează. Nu minciuna. Căci el, ca uleiul din apă, iese ÎNTOTDEAUNA la suprafaţă. Nimic nu poate opri asta. Nici măcar timpul.

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s