Gata, l-au omorat pe Dragnea. Presa pesedista anunta ca 28 de organizatii PSD ii cer sa demisioneze – Aktual24

http://www.aktual24.ro/gata-l-au-omorat-pe-dragnea-presa-pesedista-anunta-ca-28-de-organizatii-psd-ii-cer-sa-demisioneze/

Gata, l-au omorat pe Dragnea. Presa pesedista anunta ca 28 de organizatii PSD ii cer sa demisioneze
IOANA HURDEA | 13 SEPTEMBRIE 2018

Site-ul stiripesurse.ro, patronat de Iosif Buble, sotul deputatei PSD Diana Tusa, anunta ca 28 de organizatii PSD ii cer lui Liviu Dragnea sa demisioneze din fruntea PSD. Informatia a fost difuzata anterior, pe surse, si de Stirile Pro TV.

„28 de lideri judeteni au semnat deja o scrisoare deschisa prin care ii vor cere demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al PSD si din cea de presedinte al Camerei Deputatilor”, scrie stiripesurse.ro. Si Romania TV, post apropiat de PSD, a difuzat informatia ca 30 de filiale ii solicita lui Dragnea sa convoace Comitetul Executiv al partidului cat mai curand.

De asemenea, surse din PSD au declarat pentru Stirile Pro TV ca cel putin 20 de lideri de filiale ale Partidului Social Democrat au semnat o scrisoare in care cer in mod deschis demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al partidului si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Aceasta scrisoare va fi depusa la sediul PSD cat mai curand, posibil vineri sau sambata, iar liderii social-democrati nemultumiti vor solicita convocarea Comitetului Executiv al PSD.

© 2018 Aktual24.

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s