Lovitură dată în secret în Parlament: Un proiect de lege privind graţierea a fost adoptat tacit de Senat

Nota: Totul in spatele ușilor închise, ca hoții in toiul nopții, sau ca tâlharii ziua in amiaza mare…firul conducator este același: tot ce se întâmplă în ascuns, nu este drmocratic si mai de degrabă rău pentru orice democrație: de aceea ar trebui considerat ilegal, și aruncat la cuşul de gunoi! De ce nu poate face Parlamentul așa o lege?

In general: pentru a invinge un inamic care este inarmat cu un fel de armament, trebuie sa ai un armament mai puternic!

Im cazul loviturii de stat a lui Dragnea din 10 august 2018, ve trebuia era trei tancuti si o companie de infanterie să îi ia pe toții scelerații din piață înainte să fi bătut un singur manifestant: unde a fost armata?

https://b1.ro/stiri/eveniment/legea-gratierii-adoptata-tacit-240138.html

Acasa Ştiri Eveniment Lovitură dată în secret în Parlament: Un proiect de lege privind graţierea a fost adoptat tacit de Senat
Lovitură dată în secret în Parlament: Un proiect de lege privind graţierea a fost adoptat tacit de Senat
Un articol de: B1.ro – 12 Sep 2018, 19:35
EVENIMENT
Proiectul de lege privind graţierea despre care a vorbit Tudorel Toader este deja adoptat tacit de către Senat, conform unor surse politice citate de hotnews.ro.

Acesta este un proiect al Ministerului Justiţiei, încă de pe vremea când era ministrul Florin Iordache, şi ar fi trecut de Senat tacit încă din mai 2017 şi trimis la Camera Deputaţilor unde a fost ţinut până în prezenz “la sertar”.

Citește și:
Cine este propunerea lui Tudorel Toader pentru funcţia de judecător la Tribunalul Uniunii Europene

Conform surselor menţionate, acest proiect ar putea intra în dezbaterea deputaţilor dacă va exista voinţă politică pentru acest lucru, De asemenea, acesta ar putea să sufere modificări prin amendamente în Comisia Juridică din Camera Deputaților.

Proiectul a fost contestat în prima parte a anului 2017, după ce senatorul PSD Șerban Nicolae a introdus și faptele de corupție în categoria faptelor grațiate, chestiune la care s-a renunțat. Ulterior, proiectul a fost adoptat tacit în forma inițiată de Iordache, care prevedea că faptele de corupție sunt excluse de la grațiere.

Tudorel Toader a declarat marți seara, la Antena 3, că la ministerul Justiției nu există un proiect de ordonanță de urgență privind amnistia și grațierea „nici în discuție, nici în dezbatere, elaborare sau avizare”.

Klaus Iohannis, după discuțiile cu delegația Comisiei de la Veneția: Modificările codurilor penale dezechilibrează sistemul judiciar. Unul dintre efecte este favorizarea unor politicieni cu dosare penale

Acesta a pasat mai degrabă mingea la Parlament. „Suntem în anul centenar” iar „legiuitorul ar putea fi generos din această perspectivă”, în condițiile în care „există în Parlament un proiect de lege privind amnistia și grațierea”.

Citeşte mai multe despre: Tudorel Toader , Florin Iordache

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s