Monica Luisa Macovei : Dragnea e în toate: el dictează, PSD&ALDE se supun.

Dragnea e în toate: el dictează, PSD&ALDE se supun.

Dragnea face orice în aceste zile să ocupe agenda publică cu alte subiecte decât cele care îl interesează cel mai tare: subordonarea justiției, inclusiv prin schimbarea procurorului general, amnistia și grațierea, blocarea anchetei în cazul reprimării în forță a protestului din 10 august.

  1. Dragnea anunța recent că în octombrie va fi organizat referendumul prin care se redefinește familia. Senatul, cameră decizională, a pus imediat subiectul pe ordinea de zi și a adoptat propunerea. Lui Dragnea i-a ieșit planul, să țină opinia publică ocupată cu o dezbatere care mai putea aștepta. Din păcate, au fost și senatori liberali care i-au făcut pe plac lui Dragnea. Planul de a dezbina societatea, acum când românii au înțeles pericolul și s-au unit mai mult ca niciodată, este următorul pas.
  2. Dragnea anunța recent că vor apărea „informații” că protestele din România au fost „finanțate din exterior”. Au apărut „informații” la televiziunea de casă a lui Dragnea, iar pentru PSD nu contează că persoana care a fost înregistrată ca dovadă a „finanțării externe” neagă aceste informații și spune că totul este „o mare porcărie”. Adică sunt dovezi fabricate. Dragnea avea nevoie de „dovezi”, pentru ca PSD să ceară anchetarea finanțării din străinătate a protestelor din 10 august. Carmen Dan a anunțat deja că a sesizat și ea DIICOT, chiar dacă nu are informații că protestele au fost finanțate din străinătate. Este cumva o încercare ca întregul dosar al reprimării în forță a protestului din 10 august să fie luat de la Parchetul general și declinat la DIICOT, care are o nouă conducere, aleasă de Toader?

Dragnea a ajuns să controleze nu doar Guvernul și majoritatea parlamentară, ci și instituții din sistemul judiciar, prin Toader care nu mai poate fi numit ministrul al Justiției, ci al coaliției toxice PSD&AlDE. Și Dragnea va controla o țară dacă nu va fi oprit și nu i se vor lua pârghiile de putere.

Românii trebuie să rămână uniți în fața pericolului real – puterea absolută exercitată de Dragnea – și să nu le lase atrași în capcanele puse de un condamnat penal.

sursa foto: revista 22

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1843333642428471&id=130380413723811

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s