“Încearcă să intimideze procurorii!” – Dragnea, Carmen Dan et Co, acuzaţi că interferează cu ancheta “10 august” | Epoch Times România

http://epochtimes-romania.com/news/incearca-sa-intimideze-procurorii-dragnea-carmen-dan-et-co-acuzati-ca-interfereaza-cu-ancheta-10-august—279024

Deschide meniul

alte articole

17 ani de crime. Zeci de milioane de victime. Povestea măcelului despre care Occidentul alege să vorbească doar în şoaptă
recomandate
Jandarmi la protest
Apel către jandarmi
Timpurile prezente separă întunericul de lumină
De ce am rămas şocat după mitingul Diasporei de la Bucureşti
Preşedintele Donald Trump (dr) şi preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker participă la o conferinţă de presă la Casa Alba, 25 iulie 2018.
De ce nimeni nu înţelege conflictul economic dintre SUA şi Europa: pentru că este fals
“Apelul Inocentei” – tablou din Expozitia Adevar-Compasiune-Toleranta
Avertismentele pe care ziua de 20 iulie 1999 le dă asupritorilor de pretutindeni
Nave comerciale în portul Qingdao, provincia Liaoning, China.
Jocuri geopolitice masive. Ce stă în spatele războiului tarifar dintre Trump şi UE
Donald Trump
Business as usual pe copcă / Axios divulgă un proiect de lege, aparent cerut de Trump, care ar putea îngenunchea OMC-ul
Lord Conrad Black, fostul patron al ziarului canadian National Post
Fost membru al comitetului director al Grupului Bilderberg: Trump câştigă un “război civil” împotriva establishmentului

Epoch Times România

“Încearcă să intimideze procurorii!” – Dragnea, Carmen Dan et Co, acuzaţi că interferează cu ancheta “10 august”
Liderul PSD Liviu Dragnea, ministrul de Interne, Carmen Dan, precum şi alţi factori de decizie încearcă să intimideze procurorii care anchetează violenţele din 10 august, a acuzat preşedintele PNL Ludovic Orban, care a solicitat încetarea presiunilor puse pe oamenii legii.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Andrei Pricopie

17.09.2018

PNL îl somează pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi pe acoliţii săi, să înceteze orice formă de presiune asupra Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la ancheta menită să stabilească vinovaţii pentru reprimarea brutală a manifestaţiei paşnice din 10 august, a transmis luni, în cadrul unei conferinţe de presă, liderul liberalilor Ludovic Orban.

“Tot mai multe acţiuni arată limpede că Liviu Dragnea, care se simte cu musca pe căciulă, atât el cât şi apropiaţii săi, Carmen Dan şi alţi factori decidenţi, caută prin orice mijloace să intimideze procurorii care anchetează acţiunile ilegale săvârşite de cei responsabili în călcarea în picioare a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor români care au manifestat paşnic pe 10 august”, a declarat Orban.

Liderul PNL a precizat că demararea evaluării procurorului general, Augustin Lazăr, de către ministrul Justiţiei, “fără niciun motiv serios”, nu reprezintă altceva decât “o formă de presiune” care se pune asupra Parchetului General.

“De asemenea, implicarea Inspecţiei Judiciare, evident, încălcând grosolan legea în derularea anchetei. Prin solicitarea dosarului anchetei către procurorii care se ocupă de ancheta respectivă din procuratura militară, arată foarte clar că există o tentativă de intimidare a procurorilor, de afectare a anchetei, astfel încât procurorii să nu poată să finalizeze această anchetă, să identifice toţi vinovaţii, toţi responsabilii pentru cei care au dat ordinele şi au pus în practică ordinele de reprimare brutală a manifestaţiei din 10 august”, a afirmat Orban.

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s