De ce a vrut Dorneanu să le arate cetățenilor cartea sa de identitate | Camelia Tabacu on Patreon

https://www.patreon.com/posts/21586971

Camelia Tabacu
Sep 23 at 3:25am

De ce a vrut Dorneanu să le arate cetățenilor cartea sa de identitate

Președintele CCR, Valer Dorneanu, a fost surprins clătinându-se, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în apropierea casei sale.

Le-a explicat cetățeanilor care s-au grăbit să-l sprijine că este de la vârstă, nu de la bătutură și că se pot uita și-n buletinul lui ca să se convingă că este doar un constituționalist atins de bătrânețe, nu un bețivan în slujba psd.

Sincer, beția nu mi se pare un motiv întemeiat ca să te retragi dintr-o funcție publică, mai ales că moș Dorneanu se clătina pe jos, nu cu mașina.

Bătrânețea însă da, atunci când neputința pare să fi atins și alte zone, nu doar membrele. Vorba aia din băutură te mai trezești, din „bătrânețe” (la cap) nu prea și devine dramatic, de neconceput, ca o țară întreagă să asiste neputincioasă la hotărârile nesăbuite ale unui moșneag comunist, din pricina/datorită căruia mafia a putut să facă pași importanți în lupta contra justiției.

Întrebat de ce face asta, tataie Dorneanu – 73 de ani – a încercat să împartă vina cu colegii de la Curte: „deciziile nu le iau singur. Suntem nouă la CCR”. Nouă, moș politruc Dorneanu?! O bagi și pe doamna Livia Stanciu, care a făcut mai mereu opinie separată, în aceeași oală (de noapte) cu matale și cu alde socru mare Lăzăroiu, de la paranghelia căruia veneai împleticit?

Așa bătrân și cu mers nesigur, moș Dorneanu câștigă însă cât un manager de corporație. Oare câți români trudesc pentru ca tătăiță constituționalistul, pasionat de întruniri juridice organizate cu suportul Kremlinului, să plece acasă cu 10.000 de euro lună?

Potrivit declarației de avere depuse pe site-ul Curții Constituționale, Valer Dorneanu a încasat în 2017 următoarii bani: 305.314 lei (indemnizație președinte CCR), 49.985 lei (indemnizație profesor universitar la Universitatea „Nicolae Titulescu” din București), 159.587 lei (pensie de la Casa de Pensii a Municipiului București) și 53.772 lei (indemnizație pentru limită de vârstă de la Camera Deputaților).

Dorneanu beat, dorneanu ccr, dorneanu sluga psd, lazaroiu ceausescu

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s