Liviu Dragnea e SOMAT, de la Bruxelles, să demisioneze din fruntea Camerei Deputaților: Cuvinte grele din Parlamentul European – Stiri si Noutati – informatii de ultima ora

https://www.stirisinoutati.ro/liviu-dragnea-e-somat-de-la-bruxelles-sa-demisioneze-din-fruntea-camerei-deputatilor-cuvinte-grele-din-parlamentul-european/

Stiri si Noutati – informatii de ultima oră

Liviu Dragnea e SOMAT, de la Bruxelles, să demisioneze din fruntea Camerei Deputaților: Cuvinte grele din Parlamentul European

Share

Șeful PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, este somat să demisioneze din funcția de șef al Parlamentului României.

După ce a fost citat la DNA în dosarul TelDrum, și a devenit suspect, lui Dragnea i se cere să plece. Un europarlamentar îi transmite un mesaj extrem de dur liderului social democraților.

Daniel Buda, cel care este și șef la organizația PNL Cluj îi transmite lui Dragnea că prezența sa în fruntea Camerei Deputaților reprezintă un adevărat pericol pentru țara naostră. “Demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor nu mai reprezintă o opţiune ci o necesitate pentru a salva credibilitatea României pe plan extern. Împrejurarea că reacţia directorului OLAF, Nicholas Ilett, dar şi reacţia Comisiei Europene referitoare la acest subiect, pun România în dificultate, periclitând posibilitatea acesteia de a negocia pe diverse paliere la nivelul instituţiilor europene, cu consecinţe incomensurabile asupra vieţii tuturor românilor.

Respectând principiul prezumţiei de nevinovăţie, nu putem să nu observăm că în acest moment nu mai vorbim de Liviu Dragnea sau de PSD ci vorbim de România şi de credibilitatea instituţiei Parlamentului României de a legifera în toate domeniile vieţii politice, economice şi sociale. Ţara noastră oricum se află la coada Europei în privinţa absorbţiei fondurilor europene iar recentul scandal cu siguranţă va genera rezerve serioase pentru alocarea de fonduri europene către România în exerciţiul financiar viitor.

Rămânerea în funcţie a lui Liviu Dragnea cu siguranţă va impune continuarea MCV-ului, ceea ce înseamnă că România îşi poate lua ADIO de la intrarea în spaţiul Schengen. Iar românii nu merită acest lucru!”, se arată într-un comunicat remis STIRIPESURSE.RO de către europarlamentarul Daniel Buda.

Iată cum Singapore a reușit să scape de Corupție și să devină un stat dezvoltat și modern
Ar putea fi de interes si urmatoarele articole:

Iată cum Singapore a reușit să scape de Corupție și să devină un stat dezvoltat și modern

Austriecii cer EXCLUDEREA partidului condus de Tăriceanu din grupul european ALDE

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s