Cazul de plagiat din teza de doctorat a lui Codruț Olaru, vicepreședinte CSM, coordonată de către Tudorel Toader, a ajuns și la Universitatea ” Alexandru Ioan Cuza ” din Iași.

Cazul de plagiat din teza de doctorat a lui Codruț Olaru, vicepreședinte CSM, coordonată de către Tudorel Toader, a ajuns și la Universitatea ” Alexandru Ioan Cuza ” din Iași.

Conform informațiilor obținute de către noi, Universitatea ” Alexandru Ioan Cuza ” urmează să formuleze un punct de vedere cu privire la suspiciunea de plagiat a tezei lui Codruț Olaru.

Amintim că această teză de doctorat a fost coordonată de către Tudorel Toader, la acel moment ocupând postul de decan al Facultății de Drept de la Universitatea din Iaşi și judecător al Curții Constituționale a României (CCR).

De asemenea, menționăm că jurnalista Emilia Sercan a arătat intr-un articol publicat pe PressOne că ” niciun rând din cele aproape 250 de pagini ale tezei nu îi aparține procurorului Olaru: întreg conținutul este copiat din diverși autori români sau din surse online. ”

Așteptăm cu mare interes punctul de vedere al Universității ” Alexandru Ioan Cuza ”

Mai multe informații găsiți aici : https://goo.gl/pYbZDW

Advertisements

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s