Vladimir Tismaneanu: Pentru analfabeta nimerita pe post de premier prin vointa Gazarului, Monica Macovei si Cristian Preda ar avea “comportamente nefiresti”!

Pentru analfabeta nimerita pe post de premier prin vointa Gazarului, Monica Macovei si Cristian Preda ar avea “comportamente nefiresti”. Adica sa spui in Parlamentul European ca statul de drept e calcat in picioare de haita voastra de lighioane nesatule, ar fi cumva un gest anti-patriotic. Nu, madame Dancila, nefireasca si anti-patriotica este prezenta matale, specialista in magiun (in cel mai bun caz), in fruntea guvernului. Esti un Chivu Stoica (lingaul retardat al lui Dej cocotat pe post de prim ministru) din care s-a extras radacina patrata. Sincer, pana si Vacaroiu ti-ar da clase de eleganta si sofisticare. Veorico, ai facut din topenie un criteriu de promovare in al vostru univers de javre si japite. Daca esti o toapa agramata cu instincte sadice, precum Ilse Carmendan, sansele de a ajunge la varf cresc exponentiial. Atentie, tanti Veorica, Ilse se pregateste sa-ti ia locul. Ca la voi, in jungla…

Citat: “Era Macovei, care întotdeauna s-a poziţionat în acest fel. Mai era Preda. Dar acum, am văzut mult mai mulţi şi acest lucru m-a întristat. Nimic nu poate justifica faptul că români atacă România”

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s