Monica Luisa Macovei: Noapte ca smoala peste țară. Două știri publicate de jurnaliști pe surse arată dictatura și întunericul în care PSD&ALDE cufundă România și justiția.

Monica Luisa Macovei:

Noapte ca smoala peste țară. Două știri publicate de jurnaliști pe surse arată dictatura și întunericul în care PSD&ALDE cufundă România și justiția.

  1.  PSD&ALDE au căzut de acord ca OUG de amnistie și grațiere să fie adoptată înainte de Crăciun. Asta înseamnă că Dragnea&Tăriceanu și toți politicienii cu probleme penale vor scăpa de condamnări și dosare. Și mai înseamnă că procurorii au lucrat degeaba la dosare, judecătorii au decis degeaba condamnări, iar banii noștri pentru costurile justiției penale s-au dus și de duc pe apa sâmbetei. Iar judecătorii vor fi lăsați să lucreze doar dacă și cât vor dori politicienii.
    
  2.  Cererea de ridicare a imunității lui Tăriceanu va fi votată abia anul viitor, după vacanța parlamentară. Asta înseamnă că Tăriceanu poate scăpa de anchetă dacă intervine prescripția până atunci. Și mai înseamnă că justiția are mâinile legate de politicieni și este blocată.
    

Oameni buni, sancționați ce face grupul infracțional organizat care ne conduce! Este soarta noastră și a țării în joc!

sursa foto: Adevarul

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s