Monumentul Coruptiei din Danemarca. Ca sa inteleaga tot poporul ca asta inseamna coruptie: grasul traieste pe umarul celui slab, pe care il stapaneste prin justitie.

Monumentul Coruptiei din Danemarca. Ca sa inteleaga tot poporul ca asta inseamna coruptie: grasul traieste pe umarul celui slab, pe care il stapaneste prin justitie.

4 responses to “Monumentul Coruptiei din Danemarca. Ca sa inteleaga tot poporul ca asta inseamna coruptie: grasul traieste pe umarul celui slab, pe care il stapaneste prin justitie.

 1. The justice authored by the establishment is often “heavy handed” especially for the meekest of us.

  Liked by 1 person

 2. Dar cum se gândiră să-l înalțe cei din Danemarca, unde primarul unei localități se sfiește să meargă într-o mașină „de lux”, din pudoare pentru cetățenii care l-au ales? N-ar fi mers el ridicat mai bine în țărișoara noastră? Unul înalt, înalt… să le dea peste nasul ridicat în sus al tarabosteșilor contemporani.

  Liked by 1 person

  • Desigur, ar sta bine in multe tari, si mai ales in roma ia, de aceea l-am republicat, de pe facebook. A trebuit sa fie multa educatie va da se ajunga la asemenea arta…si sa nu supere pe nimeni! este curios ca unul dintre triburile barbare, gotii de nord au putut sa fie modelati intr-o societate asa inocuoasa, asa de civilizata! Dar pe de alta parte nu au a ut de-a face cu tirci, tatari, hini, pu i si rusi, si mai stiu eu cate triburi de gagauti care ne-au trecut granilele, Inclusiv fanariotii. Plus asezarea romaniei este asa ca toate tarile din duropa tanjesc la tara noastra!

   Liked by 1 person

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s