“Klaus Iohannis devine, pe zi ce trece, un duşman tot mai înrăit al națiunii române!” Concurs de demență între PSD-işti, care par instruiți de Ana Pauker – Ziariștii

https://ziaristii.com/klaus-iohannis-devine-pe-zi-ce-trece-un-dusman-tot-mai-inrait-al-tarii-natiunii-romane-concurs-de-dementa-intre-psd-isti-care-par-instruiti-de-ana-pauker/

„Klaus Iohannis devine, pe zi ce trece, un duşman tot mai înrăit al națiunii române!” Concurs de demență între PSD-işti, care par instruiți de Ana Pauker
Grigore Cartianu –
miercuri, 2 iannuarie

Ideea nebunească a avocatului Adrian Toni Neacşu, fost membru al CSM, care susține că preşedintele Iohannis nu mai e preşedinte pentru că refuză să semneze tot ce-i cer PSD-iştii, a pornit o nouă isterie a suspendării.

Liliana Ghervasuc-Mincă („Lili Loterie”): „Klaus Iohannis a distrus țara asta. Nu ştie decât să incite la ură, să dezbine. Nu respectă legea. Banii noştri au fost risipiți pe DNA, pe anchete politice, când cu ei puteam construi drumuri, ca să nu moară amărâtul ăla la Galați într-o groapă…”

Claudia Țapardel (europarlamentar PSD): „Eu cred că cetățenii vor cere suspendarea preşedintelui României, şi noi ne vom supune dorinței cetățenilor”.

Maria Grapini (europarlamentar PUR/PSD): „Doamnă, faceți ceva cu preşedintele ăla! Chiar aşa să-şi bată joc de țară?!”

Oana Stancu-Zamfir (Antena 3, soție de deputat ALDE): „Iohannis, preşedintele României, seamănă cu Dodon, preşedintele Republicii Moldova. Aia e! Amândoi refuză să promulge. De ce să nu fie suspendatşi Iohannis ca Dodon?!”

Codrin Ștefănescu (secretar general al PSD): „Klaus Iohannis devine, pe zi ce trece, un duşman tot mai înrăit al țării şi al națiunii române”.

Fraza lui Codrin Cp-de-Ciungă, decupată din manualele Institutului Jdanov, mi-a amintit de o poezie a propagandei bolşevice de pe vremea lozincilor cu „Ana, Luca şi cu Dej / Bagă spaima în burgheji”:

Mai trece-o noapte, mai trece-o zi

Se-ascute lupta de clasă

Căci chiaburii se vădesc a fi

O clasă tot mai duşmănoasă!

Codrin Ștefănescu ar fi făcut carieră pe vremea lui Stalin, a lui Dej şi a Anei Pauker. E drept, face carieră şi în PSD-ul de azi…

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s