Today’s Holiday: Festivals Acadiens

Today’s Holiday:
Festivals Acadiens

Festivals Acadiens is a combination of several festivals (food, music, crafts, and more) to celebrate Cajun culture in Lafayette, Louisiana. The Bayou Food Festival offers a range of Cajun cooking from crawfish gumbo to alligator sausage to corn maque-chou. The Louisiana Crafts Festival features handmade Cajun crafts and demonstrations by blacksmiths, decoy carvers, alligator skinners, and storytellers. The Festival de Musique Acadienne features centuries-old music sung in French. Lectures and workshops on the Acadian language and history are also part of the weekend. More…: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tfd.mobile.TfdSearch

2 responses to “Today’s Holiday: Festivals Acadiens

 1. Din 2009, în fiecare an câe șase luni de ședere, cât ne lasă legea, chiar devii băștinaș. Anul ăsta, ultimul din cei zece admiși de viză, l-am ratat, soția mea făcându-și aici operație de menisc și abia poate umbla. Crede-mă, în acest moment e mai rău în țară decât în momentul în care ai plecat tu. Iar Timișoara e un rai pe lângă restul țării, vai de noi!
  Shalom, George!

  Liked by 1 person

  • Nu m-am indoit o clipa de situatia dezastruoasa a Romaniei si a romanismului. Bolsevismul ne-a ranit de moarte, si este complet strain acestei planete, asa cum s-a demonstrat de catre fiecare membru din pepiniera comunista de azi si din trecutul inglorios al ursului siberian.
   Imi pare rau de durerea suferita de sotia ta Erwin. Tot ce se poate recomanda este elevatie a picioarelor deasupra inimii, cat mai putine pilule cu sau fara acetaminifenazona, si cat se poate de multa miscare. Se pot intari ligamentele si tendoanele cu Osteo Bi-Flex joint health. Stiu ca m-a ajutat pe mine.

   Toate cele bune Erwin! George.

   Like

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s