Word of the Day: impostor

Word of the Day:
impostor

Definition: (noun) A person who makes deceitful pretenses.

Synonyms: pseudo, role player, sham, pretender, fraud, fake

Usage: I am not a hero to you now, as I tried to seem before, but simply a nasty person, an impostor.: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tfd.mobile.TfdSearch

5 responses to “Word of the Day: impostor

  1. There is a country of impostors.

    Liked by 1 person

    • Da, a olo unfe cohorte de colonizatori au infundat canalele, si toti refugiatii au devenit garzi la o societate de puscariasi politici, asa cum s-a intamplat in tara noastra rusofila!

      Like

      • Nu numai eu nu sunt rusofil. Imensa majoritate. Doar că, personaje care apasă pedala “patriotismului” și “suveranității” vor de fapt îndepărtarea de vest. Ori, n-avem decât două alternative. Suntem al acest nivel – viață și educație, datorită rușilor. Nu trebuie să alunecăm din nou acolo.
        Pericolul rezidă din poziția acestor personaje posibila creștere a influenței lor prin falsele lozinci patriotarde, nu din numărul rusofililor. Sigur, în Basarabia … e altă poveste.

        Liked by 1 person

      • Si ma refer ca persoane, literal, nu ca filozofie…sint foarte multi rusi care ne-au ocupat tara, si nu vor pleca de buna voie. Ultimil luctu pe care il vor rusii este sa aiba pe americani in coasta!

        Like

      • Nu numai ruși ca persoane, sunt multe companii. Sunt și multe alte infiltrări – acțiuni ale unor companii, de exemplu austriece, care dețin companii din România, cumpărate de ruși.
        Situația este și în UE. Desigur, situația noastră este mai grea – suntem “The last frontier”, mai mult noi decât Alaska.
        Trebuia o politică restrictivă și protecționistă. Cine s-o facă? La atâția impostori, la atâta incompetență …

        Like

Leave a Reply: (What... You're shy?)