HuffPost: Pauley Perrette Reveals ‘Multiple Physical Assaults’ After ‘NCIS’ Exit and and interview on CBS with Pauley

HuffPost: Pauley Perrette Reveals ‘Multiple Physical Assaults’ After ‘NCIS’ Exit.
https://www.huffingtonpost.com/entry/pauley-perrette-ncis-multiple-physical-assaults_us_5afaa2efe4b09a94524bd125?ncid=NEWSSTAND0001

Shared via Google News

HuffPost

ENTERTAINMENT
05/15/2018 06:39 am ET
Pauley Perrette Reveals ‘Multiple Physical Assaults’ After ‘NCIS’ Exit
“It’s horrifying. I left.”
headshot
By Ron Dicker
Content loading..
Pauley Perrette’s emotional farewell from “NCIS” took a dark turn when the actress posted a series of tweets alleging she had been victimized by “multiple physical assaults.”

“He did it,” she wrote without naming anyone.

Perrette, who played goth forensic scientist Abby Sciuto on the show for 15 seasons, did not mention “NCIS” specifically in relation to the assaults, but did write of the need to “protect my crew, jobs and so many people. But at what cost?”

In her last tweet on the matter Sunday, she said: “I’ve been supporting ant-bullying programs forever. But now I KNOW because it was ME! If it’s school or work, that you’re required to go to? It’s horrifying. I left. Multiple Physical Assaults. I REALLY get it now. Stay safe. Nothing is worth your safety. Tell someone.”

Perrette, whose final episode aired on CBS last week after her announced departure in October, pointed to false tabloid articles and a “powerful publicity machine” attempting to silence her.

Neither a rep for Perrette nor CBS immediately responded to HuffPost’s requests for comment.

Perrette previously said she was victimized by other violent incidents, but described them in more direct fashion. In 2015, she wrote about being attacked by a homeless man who punched her and threatened to kill her. She called the experience “life-changing.” Last fall, she said she was raped in high school by a football player.

Being raped, she said, led to “abusive relationships” and “allowing myself to be bullied by a powerful man for way too long in a work environment until I finally said enough and took no more words from anyone, including myself that being complacent was ‘good behavior.’”

traslated by Google traslate:

05/15/2018 06:39 am ET
Pauley Perrette dezvăluie “mai multe atacuri fizice” după ieșirea “NCIS”
“Este groaznic. Am plecat.”
lovitură de cap
De Ron Dicker
Conținut încărcat ..
Poveștile emoționale ale lui Pauley Perrette din “NCIS” au luat o întorsătură întunecată atunci când actrița a publicat o serie de tweet-uri care au susținut că a fost victimată de “atacuri fizice multiple”.

“A făcut-o”, a scris ea fără a numi pe nimeni.

Publicitate

AdChoices
Perrette, care a jucat pe școala de medicină legistă Abby Sciuto pe 15 sezoane, nu a menționat “NCIS” în special în legătură cu atacurile, dar a scris despre nevoia de a “proteja echipajul meu, slujbe și atât de mulți oameni. Dar cu ce cost?

În ultimul său tweet pe tema duminică, ea a spus: “Am susținut programele anti-agresiune pentru totdeauna. Dar acum știu că eram eu! Dacă e vorba de școală sau de muncă, de care trebuie să te duci? E groaznic. Am plecat. Multiple atacuri fizice. Eu chiar am acum. Stai in siguranta. Nimic nu merită siguranța ta. Spune cuiva.”

Perrette, al cărei episod final a fost difuzat săptămâna trecută de CBS după ce a anunțat plecarea în octombrie, a indicat articole false despre tabloide și o mașină de publicitate puternică care încearcă să o reducă la tăcere.

Nici un reprezentant al companiei Perrette, nici CBS nu a răspuns imediat cererilor de comentarii formulate de HuffPost.

Perrette a spus anterior că a fost victimată de alte incidente violente, însă le-a descris mai direct. În 2015, ea a scris despre atacarea unui bărbat fără adăpost, care a lovit-o și a amenințat că o va ucide. Ea a numit experiența “schimbătoare de viață”. În toamna trecută, a spus că a fost violată în liceu de către un jucător de fotbal.

Fiind violată, a spus ea, a condus la “relații abuzive” și “mi-a permis să fiu hărțuită de un om puternic pentru prea mult timp într-un mediu de lucru până când am spus în cele din urmă destul și nu mai luasem cuvinte de la nimeni, ‘comportament bun.'”

HuffPost

Leave a Reply: (What... You're shy?)