Vladimir Tismăneanu îi pune diagnosticul lui Dragnea: Sociopat extrem de periculos EXCLUSIV – PSnews

https://psnews.ro/vladimir-tismaneanu-ii-pune-diagnosticul-lui-dragnea-sociopat-extrem-de-periculos-exclusiv-227705/

PSnews

RECENT

Vladimir Tismăneanu îi pune diagnosticul lui Dragnea: Sociopat extrem de periculos

EXCLUSIV

De: Mircea Savin

Postat la 22 august 2018, 17:25

14.9K Vizualizări

EVZ
COMENTARII

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), a declarat marți într-o apariție la postul de televiziune Antena 3 că anul trecut a avut loc o tentativă de asasinare a sa.

DETALII AICI: Dragnea, afirmaţii şocante: S-a încercat asasinarea mea anul trecut!

Redacția PSnews.ro l-a contactat pe profesorul universitar de la Universitatea din Maryland, Vladimir Tismăneanu, pentru o analiză referitoare la cele spuse de președintele PSD.

Politologul consideră că Dragnea știe că el este vinovatul pentru violențele de pe 10 august și de aceea „continuă să infesteze atmosfera publică, să răspândească pestilențiale petarde propagandistice”. Mai mult, profesorul remarcă similitudinea regimului Dragnea cu regimul Iliescu.

„Liviu Dragnea știe cu precizie că el a fost adevăratul organizator, inspirator și coordonator al atacurilor cu gaze lacrimogene și cu turnuri cu apă din Vinerea Neagră. Știe că nu a fost doar responsabilul moral al acelor orori. Motive pentru care acest gangster penal este angoasat, panicat, chiar disperat. Delirul fierbinte se îngemănează cu calculul rece. Dragnea este ceea ce se cheamă un sociopat (încă) funcțional. Prin urmare, unul extrem de periculos.

Va supraviețui el în fruntea PSD? Mă îndoiesc. Dar, înainte de a fi azvârlit precum o măsea stricată, continuă să infesteze atmosfera publică, să răspândească pestilențiale petarde propagandistice.

Regimul Dragnea este numele contemporan al regimului Iliescu. Adică al unei corupții endemice, al cinismului și clientelismului fără rușine și fără țărmuri.

10 august 2018 a dovedit că acești borfași nu se dau în lături de la nimic pentru a-și conserva malefica dominație. Dar, a fost și proba că rezistența civică le poate zgudui decisiv imperiul de minciuni și crime”, a declarat profesorul universitar Vladimir Tismăneanu pentru PSnews.ro.

ETICHETE:ANALIZA DECLARATII, DRAGNEA, REGIMUL DRAGNEA, REGIMUL ILIESCU, TENTATIVA DE ASASINARE, VLADIMIR TISMĂNEANU

Copyright © psnews.ro toate drepturile rezervate | made by inventUS

Leave a Reply: (What... You're shy?)