Cine a zis că s-a desființat nszismul…nu a vazut Democrația Watch din România: mulțumită curajului unei deputate, Cosette Chichirău. Am avyt scces independent acum! Îți mulțumim Cosette!:  “De la “balconul presei”, Senatul României, pe viu cu deputata poporului Cosette Chichirău” on YouTube

De la “balconul presei”, Senatul României, pe viu cu drputata poporului Cosette Chichirău..

Mai devreme,  Cosette a fost hărțuita de doi securiști, deși avea dreptul să fie acolo,  că celălalt balcon public era incuiat…un comentariu pe cinste!

Felicitări Cosette Chichirău!
Pentru videoul cu hărțuirea deputatei vizionați acest video:

Vă multumesc pentru interes: este un curd, pe viu, in politica română așa cum o inteleg retrograzii de PSD (PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT), NOUL NUME AL PARTIDULUI COMUNIST ROMÂN (PCR)…nici o schimbare in felul în care regimul tratează poporul: dar cine cred că sunt: dumnezeu, nu poate fi, cawei nu cred in dumnezeu vred in Marx si Lenin şi mai nou Putin!!! Sânt derbedei înrăiți fără frică fără respect în față de om di dr drepturile lui fundamentale:  de aceea vor să se treaca legi care să-i ierte pentru crimele comise de ei și de acoliții lor de 75 de ani incoace! Nici o altă formă de guvernământ nu a fost atât dr crudă și de durată așa de mare precum comunismul, decât: Nazismul! 

Nihil Sine Deo!

Leave a Reply: (What... You're shy?)