Liviu Dragnea a facut sesizare, in secret, la Inspectia Judiciara: “Cum sa dai OUG pentru tine?” – Aktual24

http://www.aktual24.ro/liviu-dragnea-facut-sesizare-secret-la-inspectia-judiciara-cum-sa-dai-oug-pentru-tine/

Liviu Dragnea a facut sesizare, in secret, la Inspectia Judiciara: „Cum sa dai OUG pentru tine?”
VICTOR GHEJA | 5 SEPTEMBRIE 2018

POLITICA

Jurnalistul Ovidiu Vanghele anunta ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, a inaintat, personal, o sesizare Inspectiei Judiciare. Deocamdata, continutul acestei sesizari este secret, insa Vanghele banuieste ca acesta are legatura cu dosarele penale ale sefului PSD.

„Astazi aflu un zvon cum ca Dragnea a facut o plangere la Inspectia Judiciara. El insusi, nu pe numele altcuiva. Si ma apuc sa sun la noua lui avocata, dna Flavia Teodosiu. Care-mi spune ca nu confirma, dar nici nu infirma acest zvon. ‘Pai, cum adica? Tocmai ce mi-ati confirmat!’, raspund eu, contrariat. ‘Exact asa”, imi spune, aproape razand: ‘Nu confirm, dar nici nu infirm!’.

‘Probabil ca nu ma cunoasteti, dar eu nu comentez nimic din dosarele clientilor mei fara sa am aprobarea lor explicita’, continua.

Eu aleg sa ii spun in continuare ca luni, domnul Dragnea spunea ce spunea, apoi azi s-a dat acest OUG, dupa care aflu acest zvon cum ca dl. Dragnea ar avea o plangere pe rolul Inspectiei Judiciare, deci (scap un) ‘are un interes direct dl Dragnea in povestea cu sefii Inspectiei Judiciare’.

‘Orice om are dreptul sa faca orice demers in fata oricarei autoritati romane’, mi-o reteaza sec doamna avocat Teodosiu.

Mai incerc un ultim ‘cartus’ si o rog sa-mi dea mai multe detalii despre respectiva plangere/sesizare la Inspectia Judiciara, doamna eschiveaza la adapostul aceluiasi proverbial ‘nu confirm, dar nici nu infirm’, ne salutam respectuos si convorbirea se incheie.

Incerc, fireste, si la Dragnea. L-am sunat, nu a raspuns. I-am scris pe whatsapp (e cunoscut faptul ca ii place pe whatsapp). Nu mi-a dat cu seen, dar inteleg ca s-a inventat whatsapp in care poti sa citesti si sa nu se mai vada treaba asta. Eu astept”, a relatat Vanghele pe Facebook.

In continuare, jurnalistul afirma ca sesizarea lui Dragnea ar putea avea legatura cu dosarele sale penale.

„Dragnea, spune clar cand anume ai depus sesizare la Inspectia Judiciara si ce anume cereai acolo! Vrei sa iti dea inspectia patalama ca ai picat pe protocoale, ca ai picat pe MSN-uri, ca te-a abuzat Parchetul, ca abuzurile, ca abuzele, ca orice ca sa ai motiv de revizuire dupa ce trece oroarea aia a lu’ Tudorel Toader, cu modificarea temeiurilor de revizuire? Si crezi ca n-ai avea parte de aceasta patalama de la IJ daca nu il ai in conducere pe Netejoru?

Nu e bine, Dragnea!

Iti spun eu ce tocmai ai facut, Dragnea:

Art. 13. (din L78/2000)

Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid sau intr-o formatiune politica, intr-un sindicat ori intr-o asociatie fara scop lucrativ sau fundatie si care foloseste influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani.

Asta asa, de pe scaun, pentru ca poate fi mult mai mult: instigare la un abuz in serviciu a lu’ tanti Vio, vreo dare de mita pentru cine-stie-ce pentru Tudorel, nu stiu, sa investigheze Parchetul.

Oricum, poate aflam si noi clar cand si ce anume ai cerut la IJ. Oricum devine publica povestea, nu ai de ce sa te ascunzi”, a comentat jurnalistul.

Gabriela Firea l-a acuzat, miercuri, pe Dragnea ca pune la cale „improvizatii juridice” pentru a forta amnistia si gratierea coruptilor.

„O acuzatie pe care as vrea sa o numesc diabolica s a transmis in ultimele zile si ore catre romani, catre colegii mei, catre mediul de afaceri, si anume ca primarul general nu are de fapt nicio problema reala, ca toate merg bine, ca totul este roz in Bucuresti, dar este un fel de purtator de cuvant al celor care se opun gratierii si aministiei. Este de domeniul SF. Nu am discutat despre acest subiect. Liviu Dragnea a vorbit doar cu cativa apropiati. Nu sunt impotriva niciunei legi, dar ceea ce atat eu, cat si colegii cu care am discutat, totul trebuie sa fie in deplina legalitate, ca sa nu compromitem Romania si ca PSD sa nu treaca rusinos prin istorie.

Niciodata nu voi fi impotriva unui proiect, pe orice tema – economica, sociala, culturala si juridica – inclusiv proiectul acesta al amnistiei si gratierii, dar toate trebuie sa fie in deplina legalitate, consolidate juridic. Nu improvizatii, nu insaileli, nu cusute cu ata alba, nu improvizatiile juridice care inteleg ca se pun la cale. Deja s-a declansat o campanie de defaimare a mea, cum ca eu sunt cea care ma opun libertatii unor oameni politic care doresc gratierea si amnistia.

Ma astept la anumite represalii, pentru ca am avut curajul sa spun lucruri. Ma astept sa nu se opreasca, pentru ca domnul Dragnea a vandut aceasta himera multora: ‘Lasati-ma sa fac ce cred eu, pentru ca eu va ofer pe tava amnistia si gratiere’. Vom deconta toti, nu doar un om, si fac apel la toti colegii mei sa inteleaga ca orice situatie neclara ne poate duce pe toti in haos. Ii rog pe cei care care asteapta masuri de la Parlament sa ceara deplina legalitate”, a declarat Firea.

smilecredit.ro

Citeste si:
Dragnea spune ce urmeaza sa se intample in lupta contra DNA: „Totul depinde de aceasta zi. Se pare ca e inclestarea finala” Dragnea spune ce urmeaza sa se intample in lupta contra DNA: „Totul depinde de aceasta zi. Se pare ca e inclestarea finala”
Mai multi candidati PSD il sfideaza pe Liviu Dragnea: „Initiativa privind definirea familiei este o MANIPULARE” Mai multi candidati PSD il sfideaza pe Liviu Dragnea: „Initiativa privind definirea familiei este o MANIPULARE”
Dancila si Tudorel s-au executat, i-au facut pe plac lui Dragnea. Ordonanta de urgenta privind Inspectia Judiciara Dancila si Tudorel s-au executat, i-au facut pe plac lui Dragnea. Ordonanta de urgenta privind Inspectia Judiciara
Avocatul fostei neveste al lui Dragnea il ataca pe judecatorul Cristi Danilet, cerandu-i sa nu mai vorbeasca: „Nu e vorba de cersit clementa” Avocatul fostei neveste al lui Dragnea il ataca pe judecatorul Cristi Danilet, cerandu-i sa nu mai vorbeasca: „Nu e vorba de cersit clementa”
Dragnea il ameninta pe Teodorovici in scandalul privind casa lui Iohannis: „O sa avem o discutie saptamana asta” Dragnea il ameninta pe Teodorovici in scandalul privind casa lui Iohannis: „O sa avem o discutie saptamana asta”
Mai mult despre: dragnea inspectia judiciara, dragnea oug, liviu dragnea, tinta

© 2018 Aktual24.

Notă:
CEREM ARESTAREA SI INTEMNIȚAREA IMEDIATĂ LUI DRAGNEA SI A LUI VÂLCOV: AZI, ACUM!
https://psnews.ro/vladimir-tismaneanu-ii-pune-diagnosticul-lui-dragnea-sociopat-extrem-de-periculos-exclusiv-227705/
Da, Dragnea trebuie arestat imediat!
Răspândește la alți 5 prieteni! Nu poate fi democrație in România atâta vreme cât Dragnea umblă printre noi liber și nu este arestat preventiv:
ESTE UN PERICOL NATIONAL IMEDIAT !
ARESTATI-L PE SOCIOPAT! ACUM !
http://www.la-psiholog.ro/info/personalitatea-antisociala
Nu are conștiință și nu pune la îndoială ceea ce crede: este atotștiutor și nu poate pierde! Si de aceea pierde. Este ca un gândac pe spate care își mișcă în zadar picioarele fără să poată realiza că este pironit cu un ac cu gămălie…este încarcerat in propria minte!
Ochii sunt fereastra sufletului: in acești 4 ochi văd ura fără sfârșit a iadului#

Condamnaţi definitiv

Miron Mitrea (deputat PSD) – executare
Nicolae Vasilescu (deputat PSD) – executare
Gheorghe Neţoiu (deputat UNPR) ex PPDD – executare
Dan Voiculescu (senator PC) – executare
Gheorghe Coman (deputat PC) – executare
Antonie Solomon (senator PPDD) – executare
Relu Fenechiu (deputat PNL) – executare
Gheorghe Becali (deputat PNL) – executare
Sorin Roşca Stănescu (senator PNL) – executare
Vasile Gliga (deputat PSD) – suspendare
Mircia Muntean (deputat PSD), ex PDL – suspendare
Hubert Thuma (deputat PNL) – suspendare
Tudor Chiuariu (senator PNL) – suspendare
Mate Andras Levente (deputat UDMR) – suspendare
Kerekes Károly (deputat UDMR) – suspendare
Nicolae Mircovici (deputat minorităţi) – suspendare
Liviu Dragnea (deputat PSD, fost vicepremier)- suspendare
Cătălin Rădulescu ( deputat PSD) – suspendare
Remus Borza (deputat ALDE) – suspendare
Cătălin Voicu (senator PSD) – executare
Elena Udrea ( fost PMP, fost PD-L ) – executare
Gheorghe Ștefan ( fost PD-L ) – executare
Constantin Nita ( fost ministru al Energiei guvern PSD ) – executare
Radu Mazăre ( fost primar PSD ) – suspendare
Nicușor Constantinescu ( fost președinte CJ Constanța -PSD) – suspendare
Gabriel Berca (fost ministru interne guvernul BOC)- executare
Iulian Badescu (fost primar PSD) – suspendare
Mihai Banu ( deputat PD-L ) – executare
Cristian Rizea (deputat PSD ) – executare

Condamnaţi în primă instanţă:

Liviu Nicolae Dragnea #muiemdragnea

Dan Sova (senator PSD ) – executare
Cristian Popescu-Piedone (fost primar PSD)- executare
Gheorghe NIchita ( fost primar Iași PNL) -executare
Ion Stan (deputat PSD) – executare
Anghel Stanciu (deputat PSD) – suspendare
Gheorghe Costin (deputat PNL) – suspendare
Grigore Crăciunescu (deputat PNL) – suspendare
Corneliu Dobriţoiu (senator PNL) – suspendare
Dian Popescu (senator PNL) – suspendare
Iosif Secăşan (senatori PNL) – suspendare
Gigi Chiru (senator PNL), ex PDL – suspendare
Ghervazen Longher (deputat minorităţi) – suspendare
Florin Pâslaru (deputat PSD) – amendă penală

Trimişi în judecată:

Victor Mocanu (senator PSD)
Marius Isăilă (senator PSD)
Constantin Lazăr (senator PSD)
Constantin Adăscăliţei (senator PSD)
Florin Constantinescu (senator PSD)
Darius Vâlcov (senator PSD)
Viorel Hrebenciuc (deputat PSD)
Vlad Cozma (deputat PSD)
Ioan Adam (deputat PSD)
Marian Ghiveciu (deputat PSD)
Neculai Răţoi (deputat PSD)
Ochi Ion (deputat PSD)
Ion Diniţă (deputat PC)
Dorinel Ursărescu (ALDE) ex PLR, ex PNL
Mircea Baniaş (ALDE) ex PC
Florin Popescu (PMP) ex PDL
Mircea Roşca (deputat PNL)
Dănuţ Culeţu (deputat PNL) ex FC
Olosz Gergely (senator UDMR)
Victor Ponta (deputat PSD, fost premier)
Radu Oprea (senator PSD)
Lia Olguța Vasilescu (deputat PSD)
Radu Preda (deputat PSD)
Mircea Dreghici ( deputat PSD)
Marius Nicoara (senator PNL)

Parlamentari urmăriţi penal:

Sebastian Ghiţă (deputat PSD)
Dan Nica (deputat PSD)
Mircea Drăghici (deputat PSD)
Gabriel Mutu (deputat PSD)
Iulian Iancu (deputat PSD)
Lucian Şova (deputat PSD)
Oana Mizil (deputat PSD)
Alexandru Cordoş (senator PSD)
Ecaterina Andronscu (senator PSD)
Adrian Simionescu (senator PSD)
Nicolae Bădălău (senator PSD)
Ilie Sârbu (senator PSD)
Toni Greblă (senator PSD)
Alexandru Mazăre (senator PSD)
Dan Bordeianu (deputat PSD), ex PNL
Şerban Mihăilescu (senator UNPR)
Lucian Iliescu (senator UNPR) ex PNL
Valerian Vreme (deputat UNPR) ex PDL
Titi Holban (deputat UNPR) ex PNL
Marin Anton (deputat UNPR) ex PMP, ex PNL
Ernest Caloianu (deputat UNPR), ex PPDD
Ovidiu Silaghi (deputat ALDE) ex PLR, PNL
Mircea Sămăriteam (deputat PNL), ex PDL
Alin Popoviciu (deputat PNL)ex PDL
Ion Ariton (senator PNL) ex PDL
Ioan Oltean (deputat PNL) ex PDL
Theodor Nicolescu (deputat PNL)
George Scutaru (deputat PNL)
Dan Motreanu (deputat PNL)

Leave a Reply: (What... You're shy?)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s